Scudo Sports

Bisiklet taytı...

caesar

Forum Bağımlısı
Tepki
618
İsim
caesar
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar herkese merhabalar. . Jelli bisiklet taytı alacağım fakat bu konuda pek bir şey bilmiyorum. . Öncelikle uzun olması daha makbuldür:) ancak kısada olabilir. Bütçe 100-125 arası :) şimdiden değerli önerilerinizi bekliyorum.

Scudo
bende alacağım aliexpress ten bakıyorum lampre merida takım forması var 24 dolar ama beden konusu sıkıntılı biraz daha önce aldığım farklı iki üründe satıcıyla konuşup beden ölçülerimi vermeme rağmen sıkıntı yaşadım eşofman biraz yağmurluk biraz büyük geldi
forumda aliexpresten tayt alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba ?
çinden gelen ürünlerde kansorejen boya tehlikesi var diyorlar doğrumu ?

ben dechatlondan aldım pedli tayt B-TWİN in öyle çok üst düzey değil ama yine de iş görüyor. Fiyatı da epey ucuz

Arkadaşlar tayt ın altına giydiğiniz iç çamaşırları (boxer-don) onlara dikkat etmek gerekiyormu kumaş vesaire nasıl olmalı?

@Hakan.Sahin :naslyany::utan::uzgnm:

tayt ın üstüne bişey giyiliyomu peki:komik:

Abilerim işin aslı şu ben motosikletimi satıp ful ekipman yol bisikleti almak istiyorum fakat bir yandanda korkuyorum biraz kilom var ve evimde yokuşta büyükçekmece hilal86 orayı çıkabilirmiyim çok zorlanırsam pes ederim bu sefer pişman olup motorumu aklıma getirip dururum çünki sormak üzere bisikletlilere sorduğum zayıf abi önde bisikletle giderken arkada 2 kişi yürüyüp bisikleti taşıyorlardı:)

@Naked150 Taytın altına iç çamaşır vs giymemek doğru olan

Taytlan esas amaç; Ped in yardımı ile konforlu bir sürüş yakalamak bune ek olarak tayt vücuda yapıştığı için hareketinizi kısıtlamaz.

Dışarıda ile hava alan bir yapıya sahip olduğu için vücudun ter atmasını kolaylaştırır. Siz çamaşır giyerseniz teri çamaşır emer ve sizi rahatsız eder. Sonuç olarak tayin altına herhangi bir şey gitmemek en doğrusu. Dilerseniz üstüne giyebilirsiniz tercihen.

Turuncu ped tercih edin +3 diye seviyeleri var markalarda ve sakın paradan kaçmayın tayt konusunda arkadaşlar ve titreşimi emen jelli pedler var ve iyi kavrayan :))) yurt dışından almak en mantıklı ama orjinal sitelerden yan sanayi taytlar almayın

@Naked150 en başlarda zorlanacaksın yokuşlarda ve muhtemelen elinde bisiklet yürüyeceksin çoğu zaman ama azmetmek lazım. Bir seviyeden sonra yüksek nabızlarda daha uzun süre kalıp, daha çabuk düşük nabız seviyelerine geçebileceksin yani kondüsyonun artacak o zaman daha zevkli olacak biraz sabır gerekiyor ama :)

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
Geri