Scudo Sports

Bisiklet Tavsiyesi

Tepki
3
Arkadaşlar merhaba acil bisiklet (markası) tavsiyenize ihtiyacım var... evden işe işten eve gidiş gelişlerde kullacanacağım düz bir yol. dağ bisikleti istiyorum..bütçem en fazla 250 tl ... 109 kilo civarındayım:) amartisör önemli değil benim için sağlamlık önemli bu hafta sonu saraçhanedeki bisikletçilere bakmayı düşünüyorum... ne tavsiye edersiniz ist da başka nereye bakabilirim şimdiden teşekkürler

Scudo
@Berke Can Yılmaz

evet hocam hafta sonuna kadar netleştirmem lazım kafamda bir de ben pinpirikli bir adamım

arkadaşlar yok mu tavsiyesi olan iki husus önemli
1. sağlam olmalı (109 kiloyum)
2. 250 tl yi geçmemeli

diğer hususlar önemli değil

saraçhaneye gideceğim haftasonu ordan alacağım

tavsiyelerinizi bekliyorum

kardeşim bütçen sınırlı olduğundan önerecek bir bisiklet bulamıyorum.
inan bende bisiklet alacağım zaman o bütçeyle başladım ama 500 e kadar dayandı :( , yani seçenek sınırlı oluyor, aşağıdaki modelleri incele istersen umarım işini görecek bir bisiklet buluruz. ayrıca 2. el de bakabilirsin.

sana önerebileceğim uygun modeller aşağıdaki linklerde.
ustalarımız mutlaka daha bol seçenek verebilecektir.

saygılar.

(link)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Emin Soysal
marka olarak değerlendirecek olursak bianchi ve salcanonun daha iyi olduğunu söyleyebilirim. pegasus'u bilemem. sanırım forumda nadir rastlarız pegasus kullanıcısına. yinede kullananlar varsa bilgilendirme yapar umarım. şahsi fikrim bianchi veya salcano (belirttiğiniz fiyat aralığında)

cihan hocam teşekkür ederim ilgin için şimdi de ümit diye bir markaya rastladım o konudaki görüşleriniz neler

bisikletimi almış bulunmaktayım...evvela saraçhaneye gittim fiyatlar internete göre oldukça fazla geldi...ordan doğubankın yanındaki bisikletçilere topukladık...daha ilk bisiklet sorudğumuz yerde castello mustang diye bir bisiklet gördük. ilk duymuştum ismini...kadrosu alimunyum olduğu için ve sağlam göründüğü için peşin para 230 tl ye aldım...umarım iyi bir tercih olmuştur..sizler ne dersiniz...

BİSİKLET EBADI: 26" MTB
VİTES: SHIMANO 50 SLRS 41 GRIP SHIFTER
KADRO: ALLOY K KADRO-DOWNHILL ALLOY ÖN AMT. MAŞA
FREN: ÖN DİSK-ARKA ALLOY V FREN
GİDON BOĞAZI: ALLOY

Hayırlı olsun , 230 liraya alimunyum kadrolu bisiklet mi varmış :) resim falan çekip koyarsan merak ettim harbiden..

işte fotoğraflar

http://img444.imageshack.us/img444/11/dscf5070.jpg

http://img337.imageshack.us/img337/7904/dscf5071.jpg

http://img80.imageshack.us/img80/8591/dscf5072b.jpg

Öncelikle güle güle kullan kardeşim.Ancak birşey sormak istedim:
Bisikleti sıfır olarak mı,yoksa az kullanılmış mı aldın?Bisikletin arka arttırıcı,kadronun üst borusu ve diğer bazı yerlerinde çizikler var.

@Sedat TOSUNOĞLU

sağolasın hocam bisikleti sıfır aldım...satıcı o çiziklerin dükkandan dışarı sergilemek için çıkarıp koyarken oluştuğunu söyledi... nakit 230 tl ye aldım piyasayı pek bilmiyorum arkadaşlar...sizce nasıl almışım? gerçi artık aldık ama insan yine merak ediyor

hocam hayırlı uğurlu olsunb..castelloyu bende araştırıorum bi kaç haftadır..nasıl memnun musun ve doğubankın neresinden aldın..aynısından bende almak istiorm lakin bi kaç sorum olacak ki amatörlüğüme verin ..öndeki amartisör ayarlanabilir mi yani kitlenior mu??

@fatih yılmaz

valla ben de amatörüm:) kilitlenip kilitlenmediğini bilmiyorum gayet sağlam duruyor genel olarak memnunum...doğubankın hemen yan sokağında efor bisikletten aldım...

Geri