asslancemal
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- aslan
Öncelikle merhaba, siteye ilk girişim, konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Bisikletler hakkında neredeyse hiç bir bilgim yok. Bir kaç gündür bu forum ve bir kaç internet araması dışında. Bisiklet tavsiyesi istiyorum ve bir kaç da sorum olacak.
Tavsiye için açıklamalar:
Fiyat sınırım 800 tl'ye kadar. İşte aradığım bu dersem 900 de verebilirim. 1000 liralık önermeyin lütfen.
Kullanım şekli işe gidiş geliş. Arada dolaşabilirim tabi ki ancak 5 km'den fazla olmaz.
Bulunduğum semt çok düz bir bölge. Ve tamamen asfalt yollarda kullanacağım diyebilirim. Kaldırımlar ile biraz işim olabilir.
Aliminyum kadro ve içe eğimli gidon istiyorum.
Tercihen bianchi ama diğerleri de olur. Ümit ve Salcano ise kesinlikle olmaz.
Sorularım:
Bu fiyata bu koşullarda bir bisiklet mümkün mü?
Yazdığım koşullarda bir arada bulunamayacak şeyler var mı?
İnternetten alırsam mutlaka benim mi kurulacak yere götürmem lazım? Hazır gönderen bir yer yok mu?
Vitessiz bisikletler ile vitesliler arasında dayanıklılık farkı var mı?
Başka önemsemem gereken şeyler var mı? fren vs.
Teşekkürler.
Güncel
Bisikletler hakkında neredeyse hiç bir bilgim yok. Bir kaç gündür bu forum ve bir kaç internet araması dışında. Bisiklet tavsiyesi istiyorum ve bir kaç da sorum olacak.
Tavsiye için açıklamalar:
Fiyat sınırım 800 tl'ye kadar. İşte aradığım bu dersem 900 de verebilirim. 1000 liralık önermeyin lütfen.
Kullanım şekli işe gidiş geliş. Arada dolaşabilirim tabi ki ancak 5 km'den fazla olmaz.
Bulunduğum semt çok düz bir bölge. Ve tamamen asfalt yollarda kullanacağım diyebilirim. Kaldırımlar ile biraz işim olabilir.
Aliminyum kadro ve içe eğimli gidon istiyorum.
Tercihen bianchi ama diğerleri de olur. Ümit ve Salcano ise kesinlikle olmaz.
Sorularım:
Bu fiyata bu koşullarda bir bisiklet mümkün mü?
Yazdığım koşullarda bir arada bulunamayacak şeyler var mı?
İnternetten alırsam mutlaka benim mi kurulacak yere götürmem lazım? Hazır gönderen bir yer yok mu?
Vitessiz bisikletler ile vitesliler arasında dayanıklılık farkı var mı?
Başka önemsemem gereken şeyler var mı? fren vs.
Teşekkürler.
Güncel