Scudo Sports

Bisiklet Tavsiyesi

Ecan

Üye
Tepki
2
Bisiklet
Kron
Merhaba arkadaşlar.
Bu yaz elimden geldiğince bisikletle şehirler arası pedallamak istiyorum fakat hala almam gereken bisikletin hangisi olduğuna karar veremedim. Bütçe konusunda pek sıkıntım yok. Kafamda belirlediğim birkaç bisikletin markasını aşağıya yazıyorum. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

KOGA Signature KS-TR 28
KOGA Signature KS-TR 26
Merida Crossway 40-D
Carraro Sportive 225

Scudo
KOGA markası hakkında bilgim yok çoğu kişide bilmez sanırım.

Diğer iki bisiklet arasından Crossway 40-D

Bilindik markalar tercih edin bence Merida.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Bir model tavsiye edemeyeceğim ancak carraro 225 yok piyasada 2014 kasa 1 aya gelir diyorlar.

o zaman merida daha cazip bilindik olması bakımından.Çok teşekkür ederim

Koga alabilecek bütçeniz varsa Koga alın derim.
Turculardan Koga`yi bilmeyen yoktur ve tur bisikletinde Dünya`nın en iyi bisikleti diyebilirim. 110.000 mil turlayan var bu bisikletle.

Bütçe sıkıntım yok ama Koga hakkında bilgisi olan çok kişiyle karşılaşamadım.O yüzden de çok arada kaldım zaten.

Koga'ya bütçen yetiyorsa diğerlerine bakma bile.

Bence koga.

Koga kaliteli ve üstseviyeler de bir makadir ucuzda degildir. Alabiliyorsan imkanin varsa ve hosuna gidiyorsa almani tavsiye ederim.

Koga üzerine buralardan bilgi alabilirsin...

(link)
(link)
(link)

Bu siteler almanca ama tercüme edecek siteler var google de arastirabilirsin. :)

Sizin biliyor ve seviyor olmanız yeterli.
Listedeki en iyi seçim Koga. Bütçe yeterliyse düşünmeden alın.

koga dünyanın en iyi tur bisikleti yapan 3-4 markadan birtanesidir.kogayı saydığınız diyer markalarla kıyaslamak şahinle ferrariyi kıyaslamak gibi olur:)
bütceniz el veriyorsa kesinlikle koga alın derim.illaki alternatif istiyorsanız kogayla kıyaslanacak markalar santos ve idworks markalarıdır.bu 3 marka dünyanın tur bisikletinde en iyileridir

Cevaplarınız için teşekkür ederim.Koga almayı karar verdim artık :)

KOGA ile ilgili bilgi alabileceğiniz ve hatta KOGA bisikletleri bulabileceğiniz bir yer daha var artık Türkiye'de: Bisiklet Gezgini. : )

Koga muhteşem bir bisiklet buna kimsenin itirazı yok lakin sadece Türkiye içinde şehirler arası tur yapacaksanız koga çok çok fazla bir bisiklet olur diye düşünüyorum. Bence bir alt seviyedeki tur bisikletlerine bakabilirsiniz. Surly long haul trucker(1600$), trek 520(1100$), fuji touring(1000$) işinizi rahatlıkla görebilir. Hatta herhangi bir şehir bisikletiyle dahi şehirler arası tur yapabilirsiniz. Önemli olan pedala basacak yüreğe sahip olmak.

umarım bir gün carraro gibi kendi markamızla, koga'yı aynı listede sınıflandırabiliriz.

Geri