Scudo Sports

Bisiklet Tavsiyesi değil Bisiklete Binme Tavsiyesi

43 yaşındayım ve 3 yıldır ben de bisikletler işe gidiyorum. Haftada yaklaşık 30 km. Haftasonları da 30-40 km biniyorum. Kararın için şimdiden tebrikler.

Scudo
IMG-20150122-WA0011.jpg

Bu bisikleti tavsiye ederim gecen seneden kalanlari borusan yada kosifler bostanci uygun veriyo ben sordugumda 2 ay once yaklasik 1450tlye geliyodu euro karsiligi simdide cok az fark etmisdir ön arka ikiside alivio degistirici vs. Kargoda yapiyorlar .yanliz aynisinin 2015leri cok pahali haberiniz olsun eskilerden sorun elde kalan .hemde bmw karizmasi bisiklette

@bagetci lütfen yorumumu yanlış anlamayın ama okudugum kadarı ile çok uzun zamandır bisiklete binmeyen birisi ve günlük yaklaşık 15km yol gidecek bu bisiklet çok üst düzey değilmi 1.5 bin tl daha giriş seviyesi bir bisiklet uygun olmazmıydı bende yeni bisiklet almaya karar verdim 1000 tl bütce ayırdım böyle yaptıgınız yorumlara bakınca acaba hata edip dandik biseymi alıyorum cokmu ucuz bir bisiklet alıyorum diyorum kendi kendime kac gündür kafayı yiyecem salcano city sport 30 almayı düşünüyorum ama acaba elimdemi kaldır millete başlangıç bisikleti olarak bile 1.5 bin tl lik bisiklet öneriyorlar ben belki şehirler arası tur yapıcam ne yapmalıyım acaba

@PisLuck

Paran varsa ve kullanacağına da kanaat getiriyosan iyisini al kardeşim tamam hepsi okur 500 liralık da yeter. Bizim komşu 25 30 yıldır aynı bisikleti kullanıyor. O da olur. Ancak rahat etmek varken neden kendine eziyet edeyim ki. Tabii ki imkan meselesi. Varsa ile kayıtlı. Sana önerim kendim kullanıyorum yağ gibi kayıyor yolda hikaye bi şey ghost treking 1300. Herşeyi üzerinde full. biraz pahalı belki. Ancak çok harika.

Edit: yazım hataları telefonun azizliği. Görmezden geline.

Herzaman butcenin el verdigi kadar iyisini almak lazim yoksa ilerde iki iş olur.

@mrtsr

Hayirli olsun, bence cok guzel bir secim yapmissiniz. Kazasiz belasiz surusler.

• Beğen
Tepkiler: mrtsr
Hiç vakit kaybetmeden hemen almanızı tavsiye ederim :) Sonra araya hep birşeyler giriyor sonra sonra demeler başlıyor :)

• Beğen
7 Yıldır yağmur olmadıkça işe bisikletle gidip geliyorum, mesafe 7km.

1. İşyerimden bana özenen arkadaşlar oldu ama yapamadılar, en fazla 1-2 hafta sonra arabaya otobüse döndüler, konuştuğumuzda ortaya şu çıkıyor; Bisiklete binmeye mantıksal sebeplerle başladılar, işte kilo sağlık vs. ama bisiklet olayı mantıktan ziyade duygusal bir şey, eğer bisiklette olmaktan, sürüşten keyif almıyorsanız çekilmez hale geliyor ve bırakıyorsunuz. Onun için önce bisikletten zevk alıyor musunuz sizin için nasıl bir çekiciliği var onu bir keşfetmeniz lazım, yapmak zorundayım diye düşünürseniz olmaz.

2. Bisiklet alırken bir yıl boyunca işe gidiş geliş otobüs veya benzin masrafını hesaplayın, emin olun çıkan rakama veya çok az üzerine uzun yıllar kullanabileceğiniz iyi bir bisiklet alabileceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
@Ahmet Ayaz

Şakamısınız abi siz ya. Gün de 50 km. Bir de işe yani. Gidip yatmıyorsunuz, çalışıyorsunuz o kadar pedal çevirdikten sonra.

Aklıma ne geldi biliyo musunuz. Siz işe bi ayar çekip dünya turuna çıkın. Bu kondisyonla Gürkan Genç'ten önce Türkiye'de dönüp fenomen olursunuz. Durduğunuz hata

Uzun turlara çıkmak en büyük hayalim ama zaman yok. Dediğinizin tam aksine uzun turlara çıkmakla benim yaptığım kilometreler arasında çok fark var. Sahil yolu olduğu için (Karaköy-K.Çekmece) neredeyse hiç yokuş yok. Şu anda km saati 10 bin'i geçti ama bir seferde 100 km yol yapmışlığım yok. Şu ana dek iş harici tek maceram K.Çekmece-Polonezköy (50 km) Hayalim ise İstanbul-İzmir. Kısmet artık :)

• Beğen
@Atilla Gobel

Atilla bey dün akşam eve bisiklet ile gittim. Bugün sabahta yine bisiklet ile geldim. Toplamda Gidiş Geliş 19 Km tuttu ama dediğiniz gibi enerjik olamadım :D Yorgunluk akıyor üzerimden :D

@mrtsr kardeş alışırsın devam et , sakın vazgeçme , hatta bir müddet sonra sana çerez gelir bu mesafe :harika:

• Beğen
@OsmaniyeRehber İbrahim bey sabah çok üşüdüm. Havalar sıcak olduğu müddetçe zaten inmeye pek niyetim yok . :)

@Atilla Gobel bacak ve diz ağrısını hesaba katmazsak güzel uyudum evet :koptum:

Geri