ali alper uyar
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 765
Bugün Tekirdağ- Muratlı ilçesi girişinde Ford Fiesta 2010 aracımda, Delta bisikletten aldığım Peruzzo Pardova taşıyıcısında 2 bisiklet taşıyordum , kenara çekildim kontrollerde, ve bana ruhsata işletmediğim ve YÜK taşıdığımm için bana 1.500 tl ceza kesileceği söylendi, yarım saat kavga ettim, bana DOKTOR olduğum halde sen akıl hastalığı olmasın, ne bu garip gurup tepkiler diyorsun denildi, ben de bu kadar meblağ karşısında normal tepki vermeceğimi söyledim, ayrıca başka bir polis arkadaşlarını çağrdlar, ve kararsız kalıp fotoğrafını çekip merkezde duruma göre ceza kesilmeye kalkışıldı, anlamadığım şey 3 tane polis kontrol noktasından geçip bir allahın kulu tepki vermedi siz niye veriyorsunuz tepki dedim, onlar bilmiyorlardır dedi.
ahanda fotoğraf
(link)
İişin ilginç yanı bana, arabanın üstünde taşısan sorun yok ama böyle olunca yük taşımış oluyorsun ruhsata işletmen gerekior dediler
:alkis:
yorum yok.
ahanda fotoğraf
(link)
İişin ilginç yanı bana, arabanın üstünde taşısan sorun yok ama böyle olunca yük taşımış oluyorsun ruhsata işletmen gerekior dediler
:alkis:
yorum yok.