Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisiklet taşıyıcıları

çağatay_çankaya

Forum Bağımlısı
Tepki
768
Bisiklet
Sedona
bende bir tane bisiklet taşıyıcısılar.araba ile 3 yada 4 defa bisikletimi taşıdım.bir gün merak üzerine trafik polisene sordum.taşıyıcıların cezası var mı? diye polis bana "eğer ruhsata iştetirsen bişi olmaz" dedi.aranıza bisiklet taşıyıcısını izinsiz kullanan yada taşıcıyı yüzünden ceza yiyen var mı? eğer cezası varsa nedir?

Scudo
Valla ben ceza yiyeni görmedim, duymadım bu sebepten..

Selamlar

valla bende görmedim ve duymadım.ama bu yaz almayı planladığım.mtb'yi götürecem...yolda polisler bizi yakalarsa kötü olur..

Peki ben bişey sorabilirmiyim? Bu arabanın üstünde taşımak için olanları var bisiklet taşıyıcılarının. Onlardan nerde bulabilirim? Ankaralıyım ve burda bulamadım. Daha doğrusu bu tarz taşıyıcılar var ama benim arabamda boyuna barlara başka bir bar takılarak iki tane de dikine barlar takılmalıymış. Kia Sorento'lar için acaba bu aparatlardan bulabilirmiyim? Bisiklet taşıyıcılarda bu dikine barlara bağlanıyomuş...

Ankara'yı bilmiyorum ama yapı marketlerin oto bölümlerinde aradığınız dikine barlar bulunuyor.
Hatta bisiklet taşıyıcılar da bulunuyor (İstanbul İçerenköy Bauhaus)
Ankara'dakilere bir baksanız iyi olur.

Ayrıca servise de başvurabilirsiniz. Bizim ailede de bir sorento var, alırken sormuşlardı "ister misiniz?" diye. Orjinal aksesuar olan kapılara paralel barlardan bahsetmiyorum, bunları birbirine tutturan dikine barlardan bahsediyorum.

Son öneri Thule.com'dan aracınıza uygun olan barların ve bağlantı ekipmanının kodunu alabilir, madem Ankara'dasınız Delta bisiklet'e ısmarlayabilirsiniz.

Kolay gelsin..
A.Murat Günal

Aklıma şimdi geldi,
Aracınızda çeki demiri varsa Thule'nin çeki demirine bağlanan modeline de bir bakın.
Hoş siz tavana istiyorsunuz ama ben yine de öneride bulunayım..

A.Murat Günal

çok teşekkür ederim tam sorduğum şeyi cvplamışsınız. Dediğiniz yerleri araştırıcam. Delta bisiklet 1 ay da gelir diyor yurtdışından ama sanırsam en mantıklısı aracın servisinden talep etmek...

Geri