Kendi kendine ürün alet yapmaya meraklı olan arkadaşlar illa ki vardır. Bende onların arasındayım diyebilirim. Evet orjinalin yerini hiç bir şey tutmuyor ama bisiklet taşıma çantası konusu biraz başka. Bisiklet darbelere karşı korumayan bez çantalar bile 150-200 civarı, hard case çantalar ise 750 de aşağı değil. Almak evet mantıklı ama 2-3 yılda bir seyahat için o para verilebilir ama onun yerine yani 1000 TL ye iyi bir jant seti, iyi bir Gps li yol bilgisayarı alınabilir diye düşünüyorum. Herkes ayrı düşünür o başka.
Şimdi bisiklet taşıma çantasını kendi başımıza nasıl yapabiliriz, tabi ki terzinin, tornacının ya da bir marangozun yardımını alarak, hangi maddeleri kullanarak, nasıl bir şey ortaya çıkarabiliriz. Yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
Şimdi bisiklet taşıma çantasını kendi başımıza nasıl yapabiliriz, tabi ki terzinin, tornacının ya da bir marangozun yardımını alarak, hangi maddeleri kullanarak, nasıl bir şey ortaya çıkarabiliriz. Yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.