Hırsızın hic mi sucu yok dersen evet asil suc hirsizda ancak senin bir oz elestiri yapman gerekli kendin adina.
Ön vites telinin degisimi gibi basit bir islem icin bisikleti rehin alan, sonra gel diyen isletmeleri tercih etmeyelim. Ustaligina guvenen 2 dakikada takar o teli, 3. Dakikada da ayarlarini bitirmis olur.
Son ve en onemli nokta ise; Parasini verip satin aldiginiz bir urunun sonradan pahali oldugunu soyleyerek dert yanmaniz.
Oncelikle bir urun alinirken bir hizmet alinirken pazarlik yapilir. Ben Avsaroglu bisiklete gittim, zincir pimini cikarmak + gobek anahtari ile 2 saniyede gobegi cikarmak icin 30TL iscilik ucreti istendi

Yan sokaktaki bisikletciye gittim 5TL aldi ve ayni isi yapti. Arada 7 kat fark var. Tanidigim bisikletciye gitsem para istemeye utanirdi adam.
Ayrica kullandiginiz bisiklet kac para ki 1 tele 25TL veresiniz?
Lutfen yanlis anlama

Ama boyle para avcisi isletmelere karsi boyun egdikten sonra sikayet etmenin pek anlami yok.
Once pazarlik edecegiz, sonra yapilan isi kontrol edecegiz, is tam degilse duzeltmesini soyleyecegiz, sorunsuz halledebilirse parasini verecegiz. Ustanin yonlendirmesi ile degil, bizim isteklerimizle hareket edecegiz. Gecenlerde ben de hizmeti kontrol etmeden Ediz Ahmet olacak vasifsiza parayi yolladim, yaptigi isi gorsen gulersin
Sen haklisin sonuna kadar. Ama boyle para avcisi insanlara kapiyi acan da bizleriz. Bizler de biraz akilli davranmak zorundayiz ne yazik ki.