Scudo Sports

Bisiklet tamircisi, 14 yaşındaki çocuğa tacizden tutuklandı

@H.T suç kesinleştikten sonra idam neden kötü olsun ki? ömür boyu hapis cezası vermektense ölüm cezası vermek insanlık için daha hayırlıdır.

Scudo
@07yusuf Neyin hayirli oldugunu Allahtan baskasi bilemez guzel kardesim. Yorumuna saygi duyuyorum fakat katilmiyorum. Bu konunun tartisma yeri burasi degil ve tartisacak kişiler bizler degiliz.

• Beğen
Tepkiler: Malik altuntaş
@H.T benim de tavsiyem otomatik kontrol de sırayla oransal (P) ,integral (I) ,turevsel(D) ve PID geri beslemeyi kısaca okumak olacaktır. Gunluk olaylardan basit orneklerle cok kolay anlaşılacaktır. Gayet net bir bicimde ve duysusallasmadan şunu söyleyebiliriz ki; sorunlar var ve sorunların düzeltilmesine , önlenmesine ve bunlarin sorumlularına ceza verilmesine yönelik bir hareket gözükmüyor. Sanki birileri mahalle yanarken saçını tarıyor. Ve bu ihmalden öte gayet bilinçli bir tercih. Tepkilerin sert olması bundan kaynaklanıyor .

Allah akıl fikir versin.. Bu kadarda olmaz!!!

Uzun zamandır girmemiştim. Foruma her girişte insan yeni bir şey öğreniyor Tecavüzün ayrımı olmazmış, tecavüz tecavüzmüş. Çürük domatesi sağlam domateslerin arasına koyarsan sağlam domatesleri de çürütür. Sonra bütün domatesler çöp olur çöpe gider canım domatesler. Nokta.

Geri