Scudo Sports

Bisiklet tamam ama aksesuar yardımı lütfen!!

:D hoba napacam şimdi kendim bağlayabilirmiyim acaba.Gerçi çok bir fark yok internetle mağaza satışı arasında işi garantiye almakta fayda var gibi.Kask konusunda model veya fikir sunacak var mı acaba?

Scudo
Öncelikle ; Kaskın hafifliği,sağlamlığı çok önemli,alacağınız kaskı deneyip almanızda fayda var,aşağıda linkte bulunan kaskı öneririm

(link)

eminönünde bi delta bisiklet var oradan görüpte alabilirim fiyat olarak olabilecek değerlerde teşekkürler

@kemal.bahadır

Önemli değil şimdiden hayırlı olsun..

kask konusunda ben de size deneyip almanızı öneririm internetten almaktansa.. çünkü resmini beğendiğiniz bir kask surat yapınıza uymayabiliyor ve kask takmaktan soğuyabiliyorsunuz.
Bence bi bisikletçiye gidip kendi kafanıza takıp aynada bi bakın öyle alın derim. Yanınızda gözlük götürmeyi unutmayın gözlük gerçekten kaskı tamamlayan bi aksesuar eğer gözlüğünüz yoksa onu da almalısınız özellikle uzun yollarda güneş gözünüzü rahatsız ediyor zamanla. Camları değişen gözlükler var onlardan alırsanız gece takmak için beyaz camları var o da sizi araba farlarından koruyor

XLC fuego kask bende var.Gerçi ilk kaskım diğerlerini bilmiyorum ama ben gayet memnunum. :) şuana kadar hiç işim düşmedi gerçi :D

kask ve km saat mağazalardan görüp alacam sanırım.Yardımlarınız için teşekkürler.Model önerisi olan olursa beklıyor olacam

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
bu aksesuvarların yanına yedek iç lastik, pompa ve yama takımını da ekleyin. bir de iç lastiğin ölçüsünden emin olun, bu sabah değiştirmek zorunda kaldım iç lastik uzun geldi, 7-8 km idare etti Allah'tan.

Km saati olarak sigma almıştım ben takıp ayarlaması çok zor olmadı.

Onlar zorunlu şeyler:) cepte yani.hatirlatmaniz için yinede Teşekkürler.

@kemal.bahadır

İlk defa iç lastik değiştirdim o yüzden çok hassasım :D

biraz olmuş ama bende sedona moon pro kullanıyorum gayet şık ve güvenilir bence tavsiye ederim fiyatı da 90-100 civarı

Geri