Emre Tuna Mirliva
Aktif Üye
- Tepki
- 129
- İsim
- Emre T.
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Son düzenleme:
Yukarıda bahsedilen oksijensiz kalma durumu kısa sürede olacak bir durum değil. Bunu zaten yazan herkes " uzun vadede zararlı " diye belirtti. Kendinize vazife çıkarıp yormuşsunuz, teşekkürler yine de. 🖐🏻Ne kadar çok konuya vakıf uzman varmış forumda
Ben hep maskeli sürüyorum, öyle nefes alamadım oksijensiz kaldım falan hissetmedim hiç. Test için sürekli kandaki oksijeni ölçen bir cihaza bağlı olarak maske ile 15 mil koşup test eden bir doktor vardı. Kanındaki oksijen hiç azalmamıştı. Ayrıca ne kadar kendilerine olan inancım sıfıra inmiş olsa da örnek gösterildiği için söylüyorum; önceki sayfada dsö'nün bir görseli var. Orada nefes alamazsınız, oksijensiz kalırsın diye bir ifade mevcut değil. Sadece nefes alma konforunuz azalabilir demiş.
İsteyen takar isteyen takmaz kimseye bir şey diyemem. Sonuçta kendi tercihi herkesin. Ama kesin takılmaz, takılamaz, takılmamalı gibi kesin hükümlere varmayın bence. Bunu sadece kendi fikri olduğunu söyleyenleri tenzih ederim.
Bu vade ne kadar uzun? Tam olarak zararı nedir?Yukarıda bahsedilen oksijensiz kalma durumu kısa sürede olacak bir durum değil. Bunu zaten yazan herkes " uzun vadede zararlı " diye belirtti. Kendinize vazife çıkarıp yormuşsunuz, teşekkürler yine de. 🖐🏻
Örnek olarak belirttiğiniz hekimin deneme amaçlı yaptığı koşu süresinden daha uzun.Bu vade ne kadar uzun? Tam olarak zararı nedir?
Tarifinize göre en iyi sonuç alabileceğiniz ürün bence bir kar maskesidir,bir ara bende kullanmıştım sonra bulunduğum yerin iklimine fazla geldi.Merhabalar soguk icin sadece gozleri acik birakan bir maske tavsiyesi alabilirmiyim?
Tesekkurler eskisehirdeyim soguk malasef sabahlari ise giderken yazin bile serin olur buralarTarifinize göre en iyi sonuç alabileceğiniz ürün bence bir kar maskesidir,bir ara bende kullanmıştım sonra bulunduğum yerin iklimine fazla geldi.