Scudo Sports

Bisiklet sürüşü için destekleyici gıda önerileri

Selamlar, bu kür olayını biraz daha detaylandırabilir misiniz ?

Mesela 3er aylık iki periyod olarak uyguluyorum ben senede 2 defa.. Uygulama dönemini de antremanların yoğun olduğu zamanlara denk getiriyorum. Sürekli kullanmıyorum. Sonuçta kolajen desteği de bir nevi protein tozu gibi. Protein tozları zararlı değil belki ama vücudun normal protein işleyişini tembelleştirebilir sonuçta. Zira vücut bunları cok daha kolay ve hızlı sisteme dahil ediyor. Oysa vücudumuz normal bir proteini bu kadar kolay ayrıştırıp kullanmıyor.

İlginiz ve bilgileriniz için teşekkür ederim.

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Scudo
Sabah kahvaltı yapmadan güne başlayamıyorum, 70-100 k.m. civarı antremanlarım için de aynı durum geçerli. 184 boy 80 kiloyum yıllardır.
2 hafta işlerin yoğunluğu ile antrenman periyodu ( haftada 3 toplamda 150-200 k.m. civarı) tavsayınca hemen 1-1,5 kilo oturuyor göbeğe...
Kahvaltı ardından mutlaka sade duble türk kahvesi ve tuvalet zorunluluğu...
Bu durum uykuyu daha kısa tutmama, çoğu zaman erken ve uyku doyumu alamadan güne başlamamı gerektiriyor.Çünkü uyanıp buluşma yerine gitme arası 60-75 dakikayı buluyor...
Şikayetçi değilim ama düzenli antrenman periyodunu aksatmadan devam edemeyince bu nankör spor bedellerini ödetiyor...
Doğal ve mevsimine uygun beslenip uyku düzeni de oturmuş sa ek destek ürünlerinin gerekmediğini düşünüyorum..Aldığım tek destek isotonik tabletler, 750 ml suda 1 tablet...

Hep bildiğimiz şeylere mutfağımızda daha çok yer verip, sürüş öncesi-sırası-sonrası daha bilinçli tükete biliriz..
(link)

sari-hashas-ezmesi-250-gr-sari-hashas-ezmesi-gelincik-10-16-B.jpg

Tavsiye edilir :)

Geri