Abdülkadir Ergin Forum Bağımlısı Kayıt 31 Ocak 2012 Mesaj 2.365 Tepki 7.293 Yaş 45 Şehir Manisa Başlangıç 1984—85 Bisiklet Bianchi Bisiklet türü Yol bisikleti 22 Mart 2018 #1 Diyecek bir şey bulamadım, İngiliz imiş. Anlaşılan insanlıktan da nasibini almamış. Ekşi'de başlığı açan gerzekte özeniyor demek ki "güzel" diye nitelemiş bu yaratığı. (link) konusunu: (link) Tepkiler: mariokaldato
Diyecek bir şey bulamadım, İngiliz imiş. Anlaşılan insanlıktan da nasibini almamış. Ekşi'de başlığı açan gerzekte özeniyor demek ki "güzel" diye nitelemiş bu yaratığı. (link) konusunu: (link)
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 467 Tepki 316 25 Mart 2018 #2 Bunları,helikopterle Afrika'daki savanalara bırakıp,kamera ile sırtlanların/aslanların bunlara gülüşünü çekeceksin
Bunları,helikopterle Afrika'daki savanalara bırakıp,kamera ile sırtlanların/aslanların bunlara gülüşünü çekeceksin
furkanbr Forum Demirbaşı Kayıt 29 Ekim 2017 Mesaj 447 Tepki 393 Yaş 28 Şehir İstanbul - Sakarya Bisiklet b'Twin 25 Mart 2018 #3 Bisiklette de on arka sekilde kamera takilmasinin onemiyle ilgili bir yaziya denk gelmistim simdi daha cok hak verdim umarim hicbir zarar almamistir _________________________________________ Hobi olarak yaptığım gezilerimi ve diğer videolarımı paylaştığım YouTube kanalım: (link) Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Bisiklette de on arka sekilde kamera takilmasinin onemiyle ilgili bir yaziya denk gelmistim simdi daha cok hak verdim umarim hicbir zarar almamistir _________________________________________ Hobi olarak yaptığım gezilerimi ve diğer videolarımı paylaştığım YouTube kanalım: (link)
Anıl Erdoğan Forum Carbonbaşı Kayıt 14 Şubat 2011 Mesaj 816 Tepki 1.838 Yaş 38 Şehir İzmir İsim Anıl ERDOĞAN Başlangıç 1991—92 Bisiklet Cube Bisiklet türü Dağ bisikleti 27 Mart 2018 #4 kötü insan her yerde kötü... Şeref yoksunu beyni olmayan mahluklar. Tepkiler: monder33, mariokaldato ve Abdülkadir Ergin
Hurol Yoney Daimi Üye Kayıt 19 Ağustos 2015 Mesaj 280 Tepki 298 Şehir Çanakkale İsim Hürol Bisiklet Diğer 27 Mart 2018 #5 Konunun ekşi sözlükteki başlığı Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Velespitli Seyyah Keşfetmek Güzeldir... Kayıt 4 Temmuz 2017 Mesaj 494 Tepki 1.640 Yaş 34 Şehir Çanakkale İsim Sabri Bisiklet Carraro 27 Mart 2018 #6 O güzel insan dediği kişileri de arabadan o hızla dışarı itse ler keşke Tepkiler: Abdülkadir Ergin