Scudo Sports

bisiklet sürmeyi bırakıyorum

Geçmiş olsun..Kask tabiki önemli...düşerken refleks olarak ellerinizi yere dayamak isteyeceğinizden eldivende şart.

Daha beteri olmadığına sevinmelisiniz bence.

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
Scudo
büyük geçmiş olsun.
bisikleti bırakmamalısınız ?
ben omuzumu kırdım 2 yıl once işimden kovuldum bak iyileştikten sonra baska bir işe basladım ve sürmeye devam ediyorum paslanırsın dip köselerde sakına ''!!!!!!bırakanları görüyoz

• Beğen
aslında yanlış anlaşılıyorum.ben bütün koruyucuları tamamlamadan bisiklet sürmeyeceğimi anlatmıştım.yoksa bisiklet sürmeyi bırakmam mümkün deil.

geçmiş olsun da kaza insanın başına gelebilir, önlemimizi biz alalım biraz daha dikkatli kullanalım. hata riskini ne kadar azaltabilirsek o kadar iyi olur. kask ve eldiven kullanırsak sizinde dediğiniz gibi çok daha iyi olur.
ama bisikleti bırakmayalım devam edelim. daha dikkatli bir şekilde kullanalım ama bırakmayalım :)

• Beğen
@umutkahraman

ilk düşüşümde sol kolumu kırmıştım doktor 3 hafta alçıda kalacak dedi..2.haftanın sonunda bisiklete binme krizimi yenemediğim için alçıyı çıkarttırdım ve hemen bisiklete binmeye başladım valide komalarda orası ayrı tabi..2.düşüşte ise daha beterdi bu ; sağ kalçaya 7 dikiş atıldı onunda tamamen iyileşmesi 3 hafta sürdü sayılır nerdeyse..bisikletten düşülebilir bence önemli olan tekrar sürmeye devam edebilmekte...

geçmiş olsun dileklerimle...

• Beğen
Geçmiş olsun.Malesef bisikleti aldığımızda hiç kaza yapmayız gibi düşünüyoruz.Ancak kask,eldiven,gözlük vb aparatların önemsenmesi gerek.

• Beğen
Geçen hafta aynı şekilde bende düştüm. Yokuş aşağı 40-50 km hızla inerken virajda kaydı bisiklet. O hızla hafamı yere çarptım ve 3-4 metre sürüklendim. Kask ve eldiven sayesinde kafama elime bir şey olmadı, dizim yaralandı sadece. korumalıklar gerçekten çok önemli.
Geçmiş olsun bu arada.

Geri