Scudo Sports

Bisiklet sürmek ve sivilce?

Bisikletin Ng650 ise sivilceyi boşver adamı kanser eder :) Kendimden biliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
Scudo
@xarismas başta ng650 alıcaktım son anda orbisplus locura aldım. iyi ki ng650 almamışım dedim zamanında o derece kötü mü yani :D

@Hayrettin Ng650 bisiklet hakkında bilgisi olmayan adamın eline geçtimi eziyet eder ona. Kendi bisikletim severim, çok eksiği var karşılıklı hallediyoruz bakalım :D Sele için şunu diyebilirim 2015 modellerde gelen seleyi alır almaz ayarlayın, selenin altından alyanla burnunu en aşşağı yatırın baya güç harcayın lütfen poponuz rahat edecektir, boşuna geniş sele almayın o seleyi değiştirip, ince düz sele alın 50 tlyi gözden çıkarın.. NG650 hakkında sorular sorabilirsiniz

@Hayrettin kardeşim yanına 1 kişi bulursan iyi olur. biri seleyi alsın ileri,aşşağı itsin sürekli var gücüyle; biride o anda alyanla sıksın. alyanı sıktıkça sele kendini yukarı atar yani ng650 için bu böyle :D

@xarismas sele 100 kere sallandı 100 kere sıktımm. Her sürüşte sallanmaya başlıyor

@BicycleLover kardeşim büyük ihtimal sen yuvaya zarar verdin bende vermiştim. aşırı sıkacaksın sıkarken alet kullan.

Geri