Scudo Sports

Bisiklet sürerken zikr çekmek

Konunun ilk mesajını tekrar tekrar okuyorum ve zikir çekmeyenlere yönelik hiç bir yorum bulamıyorum , kendi inanışına göre bir yol bulmuş ve o inanışta olanlarla fikir paylaşımında bulunmak istiyor halkının büyük çoğunluğu müslüman olan ülkede.Konunun neye göre yeri değil?Gayet de yeri , adam bisiklet sürüşünde performansını arttırdığına ve daha keyifli sürüş yaptığına karar vermiş seni niye geriyor?

Sen bisiklet sürerken ameno diye tempo yap başka bişey yap , biri itiraz mı ediyor sana?

Konuyu dallanıp bulandırmak istemiyorum da müslüman olmadığı alenen belli olan gelip dini konuda hüküm verip akıl vermiyor mu delirmemek elde değil.Sorsan kendini aydın zanneder cahil.

Scudo
Bu konunun denetleme aşamasından nasıl geçtiğini merak etmekteyim. Bu konunun amacı zaten azınlıkta olan bisikletçilerin arasına fitne tohumları atmak bisikletçileri birbirne düşürmektir konu acilen ve hızla kapatılmalıdır.zira zikirin bisiklette performans getirdiğine inanmak aklını kiraya vermektir

Degerli forum yonetimi, farkindamisiniz bilmiyorum ama bisiklet konusunda birlesmis insanlar kuyuya atilan bir tasla camura saplanmis bir konu yuzunden birbirini.engelliyor ve ayrisiyor. Siz de seyrediyorsunuz. Kac uye birbirini engelledi acaba. Boyle sonucsuz tartismalar, akil disi yorumlar yuzunden adi tek uyeleri parca parca bir forum oluyoruz. Hos degil bence. Konuyla ilgili sahsim adina bir yoruma gerek gormuyorum. Baslik ne olursa olsun forumun esas amaci olan Bisiklet ve kulturu uzerine gelismek ...paylasmak dusturundan uzaklasiyorsa, herhalde birseyler yapilmasi gerekiyordur. Ya da takilin kafaniza gore...

Arkadaş sağlam trolledi farkındaysanız . Sayfayı yenileyip yenileyip bir tarafıyla gülüyordur.

Bu kadari dinime saygisizliktir, herseyin adabi uslubu vardir, amuda kalkarkende kibleye dogru donunde bari ozamanda ibadet edin, Sizi kiniyorum...

@M.A.Y.

merak etmeyin noel ve paskalya için kutlama mesajı yazdığımda da bol bol tepki gelmişti. "ya forumda hıristiyan mı var hele anlayamadım" diye komikçi arkadaşlar filan inceden espiriler yapmıştı. hatta saldırgan mesaj yazmak yasak olduğu için yılbaşının kutlandığı bir başlıkta bir üye resim halinde hakaret metni hazırlamıştı da yönetim silmişti. konuyu terörize edersek başlığı kapatırız diye çok emek sarf eden oldu da neyse ki itidalli müslümanlar barış yanlısı bir tavır sergileyip atmosferi yumuşattılar. kendi yaptıkları için sonsuz hoşgörü bekleyen arkadaşlar bir yandan örtülü ya da açık bir şekilde yabancı ve gayrımüslüm düşmanlığı yapmaktan kaçınmadılar. o yüzden siz olumsuz tavırlar sergilemeseniz de bu konularda gayet tahammülsüz dindaşlarınız da mevcut ne yazık ki. nihayetinde her birey kendinden mesuldür ve genellemeler yanlıştır. kardeşlik karşı taraftan taviz bekleyerek değil sağduyuyla olur.

Oyuna gelmeyelim bf kullanıcıları bunlar heryere bulaştı ben bisiklet sürmemin boş olduğunu söyleyenler bisikletçi olamaz bu oyuna bazı saf göğüsü iman dolu anadolu gençleri gelmekte yapmayın bu konu gereksizce açılmıştır lütfen sadece bisiklete odaklanalım ve bu konuyu kapatılı BİSİKLET FORUMUN AMACI BİSİKLET HAKKINDAKİ HERŞEYİ PAYLAŞMAK BİSİKLET ÖNERİSİNDE BULUNMAKVS DİR KİMSE BURADA MÜSLÜMANLIK TASLAMASIN YERİ DEĞİLDİR!!!

• Beğen
Tepkiler: Harbi Bisikletci
Aramızda Pastafaryan var mı acaba bir de ona sormak lazım bisiklet üzerinde neler yapıldığını. Ya arkadaşım inanç meseleleri ne zaman ayağa düştü anlamadım ki? Burası bisiklet forum. Din forumu değil. Ben ateistim şimdi konu ile ilgili buraya başlık açsam olur mu olmaz. Bırakın bu işleri artık herkesin inancı kendine soru sormak istiyorsan git cami hocasına sor kardeşim. Her şeyin bir eğitmeni bir cevap vericisi vardır elbet. Yeter ya çözemediniz 1400 yıldır dininizi.

İsteyen zikir çeker isteyen namaz kılar bisikletin üstünde isteyen kuran okur isteyen mekkeye tur düzenler isteyen medine grandfornoya katılır resimlerini atar zerre kadar umrumda değil beni kızdıran konu BFde yasak olmasına rağmen dini ve siyasi polemiklere dini ve siyasi içerikli yazılara girilmesidir HER ŞEYİN YERİ FARKLIDIR bisiklet forumda incelemeler bisiklet seçimi hakkında kararsız kalan kişilerin turcuların vs konu açması gerekir bu konu hakkında şikayette bulunucam keşke kapatılsa

• Beğen
Tepkiler: Okan Örs
Burası bir bisklet forum ve konu bisiklet sürerken yapılan davranışla ilgili.Bunu yapmayanlara da bir söz edilmiyor , buna inanmayanlara da bir söz edilmiyor.Her konuyu okuyup cevap yazmak da zorunda değilsiniz , forumda binlerce konu var kimini okuyorum kimine hiç girmiyorum bile sizin için de bu çok zor olmamalı.

@Sener O. Dinime saygisizlik edilirse bunu belirtirim, la bir kadans ilah bes kadansmis bu bana ve benim dinime saygisizliktir, nasil olurda boyle birsey olagan karsilanir?

@kutlucan Kardeşim ben bi saygısızlık göremedim konuda , ama senin bir önceki mesajında saygısızlık var mesala "amuda kalkıp kıbleye dön" falan , yeterli bilgi sahibi değilsin belliki.Yine de bir saygısızlık görüyorsan "zikir çekiyorsanız şu şekilde çekmelisiniz" diye konuya katkıda bulunabilirsin.

Geri