@c. kırmızı
Patlayacaksa her turlu patlar. Patlamayacagi varsa aylarca yanina ugramaz. Sans isi bu birazda. Seneler once CST lastik taktigim bi bisikletim vardi 2 yil patlak yuzu gormedigini bilirim. En iyi anti-puncture lastigide taksan, patlak onleyicide bassan, kevlar/silikon guard bantta koysan patlayacaksa patlar. Surekli asfalttaysan bunlar belki bir nebze isini gorurde benim gibi sacma sapan yerlerden gecersen olmaz iste

Anti puncture lastikler kalin sirtli olur ama saglam bir katir dikeni - civi vb. bulursa o da delinir. Patlak koruyucu serit bantlarda ayni. Olmadi sirttan degil yanaktan saplanir yine gider. Patlak koruma sivisi da eve kadar goturur belki ama sonucta cikarip yamayacaksin yine

Bosver sadece pedal sporu yapmayalim, kollarda calissin biraz
Anli sanli patlak onaricilardan birisinin fiyati 237 ml. si 22.-TL. Lastikte sivi dolasimi ve agirlik yapar. Tamam lastik basina 150 - 200 gramdan ne olacak haklisiniz. Yaptigi is:
3 mm den büyük patlaklar için onarım garantisi verilmez.
Ortalama 30 Patlak onarır.
Kullanıldıktan sonra patlak onarım garantisi 2 yıldır
Kullanım Miktarları (ortalama miktarlardır, lastik hacmine göre fazla yada az kullanılabilir):
26" MTB : 118ml
26" Downhill : 177 ml
700c Yol : 90 ml
28" Tur : 118 ml
29" MTB : 150 ml
Ben ic lastigin tanesini 4,50.-TL ye aliyorum. Yamanin tanesi 20 - 25 kurusa geliyor. Geriside amelelik

Ama herkesin kendi gorus ve tercihi karismam orasina...