Scudo Sports

Bisiklet sürerken üşüyorum

Belinize bir atkı dolamayı bir düşünün derim iyi olabilir
Daha denemek nasip olmadı ama denemeyi kesinlikle düşündüğüm bir şekil kesin üşicem ya :D

Scudo
bende sicak su torbasi düşünüyorum[emoji16]

@tbag45 yine aynı yere geliyorum, bisiklete özel kaliteli rüzgarlıkların yan kısımları hava alabilecek şekilde bir kumaş yapısına sahiptir. ön ve arka cepheden hava almaz, yan cepheden alır. önden gelen rüzgar buradan giremez zaten, çünkü hemen önünde kollarımız bu bölgenin önden rüzgar yemesini engelliyor. yani üşütmez, terletmez. hava dolaşımı sağlar. nefes aldırır. aynı zamanda da rüzgarı keser.

tulum tarzı rüzgar kesiciler de bedeneninizi dış dünyadan tamamen somutlar. terler de terlersiniz

• Beğen
Tepkiler: tbag45
önerebileceğiniz, fiyati cok abarti olmayan bi ürün varmi acaba?

bilemiyorum. varsa da specialized markasının vardır ve onlar da pahalıdır. benim kullandığım castelli marka wind stopper ceket. ciddi bi fiyata almıştım

fotoğrafta üzerimdeki ceket. yan tarafta görünen GARMIN yazan siyah bölüm tamamen hava geçiriyor

@tbag45 bel agrısı ıcın gecmıs olsun.eger bende belımı usutursem 3 5 gun agrı cekıyorum bu yuzden dedıgın konuyla ılgılı bısıklete bınerken moturcu montu kullanıyorum.hem ruzgar yagmur almıyor hem usutmuyor hemde hava alan yapısı oldugu ıcın terletmıyor.sadece hareket kaabılıyetı bıraz azalıyor.eger butıp bır montu olan arkadasın varsa odunc alıp deneyebılırsın.4 mevsım olanlardan denemenı tavsıye edıyorum.

Teşekkür ederim @cptgozorgucu windstopper/softshell mont almayı düşünüyorum 150 lira gibi fiyatları var nefes alabiliyorlar.Motorcu montlarına bütcem yetmez şuan cünkü ciddi pahalılar.

@hogutmen 70liraya eldiven almak zorunda değilsin ki.. decathlonda seninkinin yarı fiyatına kışlık eldiven satılıyor, ben kullanıyorum tavsiye ederim ;)

(link)

sürerken üşümüyorsanız kat kat giyinmeye gerek yok. bahsedilen içlikler, rüzgarlıklar hep normal sürüş zamanındaki üşümeyi engellemesi veya sizi yağmurdan koruması için imal edilen şeyler. terledikten sonra siz terli terli bekleyin diye yapılmamış hiç birisi.

mola verdiğinizde üstünüzü çıkarın, kuru bir havlu ile kurulanıp giysilerinizi yenileyin. gerekli olursa kuru giysilerin üstüne sizi sıcak tutmaya devam edecek polar vb. uzun kollu birşeyler de diyersiniz.

• Beğen
Tepkiler: Burak_Cakir
termal içlik kullanmak gerek biraz faydası oluyor bence

@Türka¥ Doğru söylüyorsunuz. Genel manada konuşmuşum biraz. Kışlık bir ürün olmamakla birlikte böyle belki bu havada da giyilebilecek uzun parmaklı eldiven var. 99 TL'ye decathlonda.Gloves 700 galiba. :(

Ben de ne yaptım. Gittim böyle bir tünel var tandoğandan gara giden. Ankara'da yaşayanlar bilir. Orada normal orlon eldiven, Kar maskesi falan 1 TL. 5 TL'ye aldım bir polar eldiven çıktım. Hemen ilk girişten almayın. 10 TL Giriş dükkanlarda galiba.

• Beğen
Tepkiler: Burak_Cakir
high montain fuji kapşonlu ceket aldim,umarim bundan sonra üşümeyeceğim [emoji51] ceketi yarın deneme fırsatım olcak inşallah

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@dodobir bende bu tarzda bir ceket arıyorum hocam var mı önerebileceğiniz ceket

Mümkünse bir dahiliye doktoruna gidip kan tahlili yaptırın

Geri