Scudo Sports

Bisiklet sürerken üşüyorum

evde ruhum daraliyo ben disaro kacmayi yegliyorum[emoji16]
benim anlamadigim teri soguyupta usuyen başka birisi yokmu,bi benmiyim arkadas.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
@kerim beşer teşekkürker

ayrica belim tutuldu 3 gundur cekiyorum geçmiyor baya kas gevsetici masaj vs hala agri var.Bisiklete binip kaslar isininca agri kalmiyor

@tbag45
Yapacak bir şey yok o zaman iyileşene kadar sürekli bisiklete bineceksiniz. [emoji2]

Decathlonda sıcak tutan yağ var. Turuncu renkli. Belinize sürün, yakıyor sıcak tutuyor Ben başka sporlar da yaptığımdan hep kullanıyorum tavsiye ederim..

@Ozan k.
Ne gerek var. Bengai sürsün. O alev alev yakar. Biz önümüzdeki pazar 10 kasım için Ankaraya pedallayacağız. Geçen sene de yaptık. Mola mesafeleri ni biraz uzak tutuyoruz. Mola yaptığımızda üzerimizi degistiriyoruz. Yemek yiyor ve tekrar soyunuyor formalarımız ile yola çıkıyoruz. Doruğa vardiktan sonra rüzgarlıklarımızı giyiyoruz. Rampa inişi bitince tekrar çıkartıp yola devam ediyoruz. Bu değişim zamanı Max 2 dakika sürüyor.

• Beğen
Tepkiler: tbag45
Bengai her zaman yakar, bu yağ sadece terleyince yakar, teriniz soğumaya başladığında yaktığı için belin tutulmasına engel oluyor. Yoksa ben de biliyorum bin bir türlü yağı ama bu başka...

• Beğen
Tepkiler: tbag45 ve SerkanH
decatlonda kalmamis

Ben icime kisa kollu spor t-shirtü giyiyorum dry fit olanlardan, ustunede tchibo'dan sans eseri aldigim daha sonra bisikletçiler icin uretilmis oldugunu anladigim ince bir mont var onu giyiyorum. Bisiklet montlarinin genel ozelligi onden gelen ruZgari kesip sirttan icerdeki teri disari atmak oldugundan, bu is icin uretilmis urunleri kullanmanizi tavsiye ederim. Vucut zaten 2 dakika sonra ateş gibi oluyor ama ruzgarin terlemis vucuda ozelliklede cigerlerin bulundugu kisima gelmesi.. Allah korusun zatürre olur insan.

• Beğen
Mağazalarda var bizzat gördüm dün. İnternet sitesinde kalmamış olsa bile hangi mağaza stoklarında var bunu görebilirsiniz...

bu aralar üşümek bir yana bisiklet sürerken burunlarım akıyor

• Beğen
decatlonda satilan yelkenciler icin uretilen montlardan almayo düşünüyorum.ruzgari kesiyo termal nefes aliyor su geçirmiyor.130lira

@hogutmen kendi ölçülerinde en iyisini yapıyorsun dostum. ben üniversitedeyken annemin diktiği KOT çant
@tbag45 mesele ilmik sayısının çokluğundan çok gore markasının nefes alan kıyafetler olmasıdır. O nedenle pahalılar, çok özel ürünlerden bahsediyoruz. Az sonra atacağım videoyu murat bey yüklemişti. İncelerseniz kumaşın özeliklerini suyu nasıl geçirmediğini ama havayı geçirgenliğini göreblirsiniz. DAğcılıkta GORE_TEX ten daha üsütn malzeme yıllarca olmadı, daha yeni yeni bir şeyler çıkıyor.

Ufak tefek dağ ve kamp merakım da var tırmanırken leş gibi terliyorum, bisikeltte de öyleyim. Mesele terlemek değil kuru kalmak. Naylonlu kıyafetler sizüüşütmez ancak içten terlerken de rüzgarı kesen şeyler giymek gerek. Pahalı ürünler yeirne LESCON a bir gidip derim vücudu saran kuru tutan ürünleri ben bu gün 25 tl ye gördüm üsteilk yeni sezon!

test videosu

Fiyatlar pahalı diyen arkadaşlara ben de katılıyorum. bu işin sonu yok
Benim tavsiyem hemen kuru kıyafetleri giymenizdir, varsa bagajınıza koyun hemen durunca değişin.
saygılar

• Beğen
sizce bu mont alinirmi,fiyat 169.

@emrahbaser
onerilen giyim tarzı bu fakat ben yarim saat icinde sırılsıklam terliyorum,vücut terleyince onden gelen ruzgar islemeye başlıyor bisiklet montuna.yani yetersiz geliyor.cift kat giysem daha cok terletiyor

@tbag45

bisiklete uygun giyinmemenizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. en başta da atlet giydiğinizi biliyorum. atlet teri emerek muhafaza eden bişey.
fakat bisikletle ilgili giyimlere baktığınızda atletin tam tersi mantıkla üretilirler. teri dışarı atmak ve vücudu kuru tutmak için. sizin terinizin hiçbir damlası dışarı çıkmıyor ki :) soğuyup size yapışıyor

@Serkan Mıstınoğlu
serkan bey keske hakli olsaniz,bisiklet bisiklet binerken kesinlikle atlet giymem.nike dry fit,uzerine ici polar disi polyester termal iclik uzerinede ruzgarlik o kadar.Ruzgarlik ruzgari kesiyo ama nemi disari atmiyo galiba

Geri