Scudo Sports

Bisiklet sürerken terden göz yanması

Emre G.

Forum Bağımlısı
Tepki
774
İsim
Emre Gulen
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Diğer
Merhaba arkadaşlar. Bisiklet sürerken gözlerimin çevresi , göz kapaklarım falan aşırı terliyor buda yanma yapıyor durup gözümü suyla yıkamak zorunda kalıyorum. Bu normal bir durummu bana özgü birşeymi ? Önleyebilirmiyim ? Teşekkürler.

Scudo
alın bandı

Yanlış anlamadıysam göz kapakları da terliyor. Bu durumda alın bandı tam çözüm olmayabilir. Gözlük takmıyorsanız ter bileklikle silebilirsiniz. Ya da terkur tereson gibi markaların alüminyumlu ürünleri var terleme için fakat gözlere temas ettirilmemelidir.

Teşekkürler arkadaşlar büyük ihtimal saç ve alın bölgesinden kaynaklanıyor alın bandı iyi bir çözüm olabilir denicem.

• Beğen
Tepkiler: bforummurat
bende buff bandana var. alınbandı olarakta kullanılıyor. ama ben atkı olarak kullanıyorum. ağzıma bişeler kaçmasın diye :D

sorunlarımızın %90'ının çözümü buff sanırım : ))

saçlar uzunsa kesin derim :) Benim saçlar uzunken aynı sorunla karşılaşıyorum

Kaskı direkt kafama takınca aynı sorunu yaşıyordum. Gözlüklere de ter damlıyordu tabi. Bandana takmaya başladım rahatladım. Hem kask da daha temiz kalıyor bu şekilde. Dere kenarlarında falan ufak sinek sürüleriyle karşılaşınca da ta saç diplerine kadar sinek kaçmıyor artık. Tavsiye ederim.

Eğer gözlük takıyorsanız bazı modeller teri topluyor. Farklı bir model denemenizi öneririm.

Benim eldivenimde ter silmek için bölüm var ben ordan hallediyorum arada bir silerek.

@c. kırmızı

Ööööğğğ. DÜn gece yuttuğum sineği hatırlattı. :) :)

@Serkan HODANCI

sanada buff bandana ozaman :D bende o yüzden almıştım. :agla:

[emoji2][emoji2][emoji2] bugün sipariş ettim bile

hangi modelden sipariş ettin :D bende sinek yutunca sipariş vermiştim

kaskınızı buff ile kullanın her cıkarmada yıkayın.cok terlemiş olacak cünkü.belki bu şekilde çözüm olur.

Teşekkürler arkadaşlar aydınlatıcı bilgiler için :)

eczanelerde satılan kağıt maske kullanıyorum çok faydalı ve pratik.

Geri