Scudo Sports

Bisiklet sürerken sabrımızı zorlayan şeyler nelerdir..

Sıralama sabır zorlama derecesine göre değildir.

1- Suratına bakarak "Dayı teker dönüyor" diye höyküren, otomobilin penceresinden yarı gövdesiyle dışarı çıkıp "g...nde ışık yanıyor a.... k.... " demeye çalışırken yediği küfürle topuklayacak kadar tırsık delikanlılar, "tipe bak a..... k....." dedikten sonra sen kime diyosun lan gel bakim buraya çıkışımla birlikte "abi sana demedim" diye yan çizen ezikler.

2- Gözümün içine baka baka yola çıkan, elindeki telefona taparcasına bakan, çocuğunu okuldan almaya giden veya gelen lüks otomobil sahibi, başörtülü kadın sürücü.

3- Yolda gördüğü kadınları dikizlerken yolundan çıkıp sağa sola sapan,orta yaş sendromu ile sapıtmış, eli Iphone'lu Mercedes CLA sahipleri.

4- Amaçsızca yolu sulayan (toz kalkmasın diye değil, bildiğin sulama) muhtemelen kaçak su kullanıcısı esnaf.

5- Ters yönden gelen ve benimle karşılaşınca kameraya aklı sıra mahcubiyet gösteren motosiklet sürücüleri.

6- Kaldırıma mavi boya ile yapılan yegane bisiklet yolundan gitmekle kalmayıp 1.5 mt lik yolda geyik testi yapan elinde BİM ve A101 poşeti taşıyan amca ve teyzeler. Bunların çekilmeleri için uyardığında senin geldiğin yöne sapan modelleri de oldukça sinir bozucu.

7- Üzerine aracını sürüp sonra kamera olduğunu fark edince yavaşlayıp bana değil de kameraya bakarak özür dileyen insan müsveddeleri.

Daha neler var neler.

Scudo
ülkemin insanları en çok yoran şey.bir keresinde ara mahalleden gdierken her zaman kullandıgı bir sokağa dönmek istedim benden önce bir araba döndü onun arkasında ben de ilerledim biraz sonra araç durdu (sokak bir arabalık dar bir sokak) ben de ilerler diye arkasına durdum arkadaş lüks aracından kolunu çıkartıp (100 bin civarı satılan bir arac) "geç lan geç dedi" inan bir şaşırdım demekki sen insan olamadıktan sonra altında maybach olsun senin adamlığın o kadar işte

Tempoma ayak uyduramayan kalbim ve çok kalabalık bir yerde çişimin gelmesi

@danceros aynısını bana da yaptılar. Yolun en sağından, servis şeridinden gidiyorum. Hafif rampa yukarı, yavaş sayılırım. Minibüsle yavaşça arkamdan yaklaşmışlar. Yan kapıyı açıp 3 kişi birden bağırdılar, "laaaaayn" diyerek. Tabi sıçradım korkudan, ne oluyor diye. Devriliyordum az daha. Sonra gülerek gazladılar. Plakayı alamadım. Seviyorum yurdum insanını, ne güzel eğleniyorlar.:)

• Beğen
Tepkiler: danceros
yol kenarlarındaki ıvır zıvır taşlar ve çimleri değilde yolları ve geçenleri ıslatan sulama sistemleri

Bisiklet yolunda sallanan geyikler,rampalar,yoldaki her türlü lastik patlatıcı unsurlar ...

@Hulki bisikletliyi gariban, ezik, yokluktan bisiklete biniyor sanıyor bu tip insan görünümlü canlılar. halbuki belkide altlarındaki arabadan daha pahalı bisikleti olan arkadaşlarımız var, çoğu bisiklet tutkununun ayrıca arabasıda var herkes birbirine saygılı olmalı, ortak alanları eşit kullanmalı. antalyada, muğlada bisiklet grubu gören vatandaşlar imrenerek ve alkışlayarak destek veriyor ama Ankara'mızda sürücüler üzerine üzerine sürüyorlar arabayı, durakta, metroda bekleyen insanlar alaycı bakıyor vs. genellemem herkes için değil tabiki de. büyük bir çoğunluk var biz bisiklet sürerken bize katılmak isteyende, heveslenenlerde var.

• Beğen
Tepkiler: Hulki
Geri