Scudo Sports

Bisiklet sürerken karşınıza ayı çıkarsa

Scudo
Fake gibi geldi bana ama emin değilim.

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
@ElcaSeJawS ayı eğitilmiş felan değilse gerçektir kimse ayıya güvenip te canını tehlikeye atmaz

Karşısına dal çıktıya adamın aha gitti adam dedimde kaçtı sonra :D

• Beğen
Bisikletle kacamazsam ağaca tirmanirdim küçükken arkadasimla tirmaniyorduk :D

• Beğen
Fake ayıların koku alma duyusu aşırı gelişmişdir bazı ayı türkleri 30 km kokunuzu alıp sizi bulabilir

• Beğen
ayılar ortalama bir yarış atı kadar hızlı koşabilir(55km/s) yani bisikletle bile kaçmak imkansız kaldı ki arazide bu hızı yapabilecek bisikletli varmı dünyada bilmiyorum. eğer size doğru koşmaya başlarsa kaçmak yapmanız gereken son şey olmalıdır (zaten böyle bir durumda muhtemelen yaşarken yaptığınız son şey olacaktır!). onun yerine sakin kalıp hareket etmeyin, yüksek ses çıkarıp korkutmaya çalışın. eğer olurda saldırırsa ve denk getirebilrseniz burnuna yumruk atmaya çalışın.

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
Ayinin üzerine sürerdim ben çekilir kenara.biraz dalaşırız işte.sonra dayı derim giderim

• Beğen
Tepkiler: stalker
  • Beğen
Tepkiler: Yasar38
dağlarda kamplı tur yapmayı düşünüyorsanız, eğer varsa yanınıza kurusıkı tabanca alın. yada gece yatmadan önce hemen yakabileceğiniz bir meşale hazırlayın. meşale ayıdan ve diğer yabani hayvanlardan Korunmak için en faydalı çözümlerden biridir.

@??? Daha çok kızar ayı ortadan 2 ye ayırır 1 pençede :D en iyisi meşale

Geri