Tekirdağ'da benden çok daha uzun sürelerdir bisiklet kullananlar var mutlaka ancak ilginç bi şekilde trafik içinde ilerlerken diğer araçlarla çok nadir problem yaşıyorum. İşe gidip gelirken ve gün içinde iş için sürekli çarşı içinde geziyorum bisikletle, haliyle arabalar arasında fink atmak durumundayım. Tekirdağ'lılar bilir, Perşembe günleri pazar olduğu için Köprübaşı mevkii, Tekira AVM önü kilit oluyor. Ona rağmen iş dönüşünde mezarlığa çıkan yolda kaldırım kalabalık olduğu zamanlarda yolun en kenarından gidiyorum bazen, çoğu zaman arkamdan gelen araçlar o bayırı benim arkamda çıkıyor, geçmek için hamle bile yapmıyorlar Şato düğün salonunun oraya kadar (istisnalar hariç tabi, korna çalmaktan arabanın iflahını kurutan tipler de var). Bahsettiğim mesafe 500 metre kadar ve ortalama %5 gibi bi eğimi var, ne kadar hızlı çıkabilirim ki o yorgunlukla. O mesafeyi arkamda benimle beraber tin tin çıkan çok araç oldu..
Tepede yanımdan geçerken elimle selamlıyorum, kornayla karşılık verenler oluyor arada. Garip de gelsek takdir duygusu var insanlarımızın pek çoğunda, benim çok hoşuma gidiyor bu durum.