Scudo Sports

Bisiklet Sür Beşiktaş - 20 Bisiklet Hediye

Ben katilamadim organizasyona çok istememe rağmen. Kız arkadaşıma bisiklet bulamadık kiralık/emanet.
@selimcu

Benim takıldığım nokta, haberlerde de gördüm videoda da var, Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte neden Beşiktaş Jimnastik Kulübü marşı çalar anlamıyorum. Tamam Beşiktaş bir semt takımıdır, tamam belediye belirli bir yere kadar Beşiktaşlı olmalıdır, tamam başkan Murat Hazinedar'ın kendini Çarşı'ya sevdirme çabaları var ama İstanbul çapında organizasyon yapıyorsan diğer bir deyişle "Beşiktaşlı olmayan gelemez" demiyorsan o zaman Beşiktaş marşını da çalamazsın arkadaş. Aynı şekilde eğer "Kask takmak zorunludur" diyorsan ya o kaskı taktıracaksın ya da sitene böyle bir şey yazmayacaksın.
@gmfaruk
İsmail Ünal'ın yerine son seçimlerde Murat Hazinedar başkan oldu ;)

Scudo
valla ben marsi bizim tribunde (bogazin diger tarafi) soylendigi haliyle soyledim hep tutamadim kendimi :)

@gmfaruk
Artık Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal değil yalnız. :)

beşiktaş belediyesini kutlamak lazım
istanbulda epey belediye var ,büyük şehirde yapacak her sene etkinlik artı tüm ilçe belediyeleri

İst. Büyük Şehir Belediyesi
Adalar Belediyesi
Avcılar Belediyesi
Bağcılar Belediyesi
Bahçelievler Belediyesi
Bakırköy Belediyesi
Bayrampaşa Belediyesi
Beşiktaş Belediyesi
Beyoğlu Belediyesi
B.Çekmece Belediyesi
Beykoz Belediyesi
Çatalca Belediyesi
Esenler Belediyesi
Eyüp Belediyesi
Fatih Belediyesi
G.O.Paşa Belediyesi
Güngören Belediyesi
Kadıköy Belediyesi
Kağıthane Belediyesi
Kartal Belediyesi
K.Çekmece Belediyesi:
Maltepe Belediyesi
Pendik Belediyesi
Sarıyer Belediyesi
Silivri Belediyesi
Sultanbeyli Belediyesi
Şişli Belediyesi
Tuzla Belediyesi
Ümraniye Belediyesi
Üsküdar Belediyesi
Şile Belediyesi
Zeytinburnu Belediyesi

Arkadaşlar etkinlikte çekilmiş olan fotoğraflar Facebook grubumuzda albüm olarak yüklendi.

Albüm Linki; (link)
Grup Linki; (link)

Sizin çektiğiniz ve paylaşmak istediğiniz fotoğraflar varsa aynı albüme yükleme yapabilirsiniz.

Geri