Scudo Sports

Bisiklet Sür Beşiktaş - 20 Bisiklet Hediye

Etkinlik bitti. Guzel ve problemsiz bir gezi oldu. Bir kişi düşmüş. Fakat önemli bir şeyi yokmuş. Berke K. ile konuşmuşuz ama ikimiz de farkına varamamışız :)

Çekilişler sonucunda 1 adet Geotech kask kazandım.

• Beğen
Tepkiler: vraptor ve Berke
Scudo
sabah gittim dolmabahçeye, baktım biraz fazla kalabalık.
gözüm kesmedi eve geri döndüm,umarım katılanlar eğlenmiştir.

@Uğur S.

Sen her çekilişte bir şeyler kazanıyorsun sanırım ?
Bir daha öyle bir şey olursa senin elindeki bileti çalacağım haberin olsun.. :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S. ve Berke
Guzel bir etkinlik oldu.
2 hafta onceki dunya cevre gunu olan kopru gecilen etkinlige gore cok daha organize bir etkinlikti.
Trafik tamamen kapatilmisti yol boyunca.
Gerci bundaki en buyuk etken, bunun tek bir belediyenin sinirlari icerisinde gerceklesmesi ve Belediye Baskaninin da etkinlik boyunca bizimle beraber olmasiydi.
Kendisi bindi mi goremedim ama baslangicta da bitiste de otobuste gordum kendisini. Tebrik ederim.
Diger bir etken de katilan sayisi 460 kisi idi (cekilise katilan son numara :) ) diger etkinlikte en az 2500 kisi vardi tahminim.
Bu arada ben esimle katildim ve ikimize de hicbirsey cikmadi, heveslendik ama kursagimizda kaldi :)
Katilan herkese tesekkurler, guzel eglendik.
Belediye baskani, bunu her ay yapalim dedi, umarim gerceklestirebilir.

Yolların kontrol altında olması, başkanın halkla beraber bisiklet sürmesi, ödüllerin dağıtılması vs. belirli bir düzen vardı, güzeldi ama kısaydı mesafe artarsa daha da güzel olacak devamı gelir inşallah.

@mithgor

Başkan en öndeydi ya hatta karbon Trek MTB sürüyordu. :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Yapılan etkinlik sonunda toplam 20 bisiklet 50 şer pompa ve kask dağıtıldı,bana kask çıkmıştı ihtiyacı olan başka birine verdim:)

@selimcu konu daha önceden açılmış arkadaşlar

@mithgor bende ordaydım banada kaskçıktı bir de video çektim görmüşsünüzdür belki turuncu penyevardı üstümde,kazayı tam önümde olduğu için çektim istemeden

Sizi hatirlayamadim, biz ondeydik hatta tam 2:53'te karsi seritten gectik esimle :)
Kaza da buyuk degilmis, dusene gecmis olsun.

@mithgor Ben gurubun ortasını geçip duruyor video çekip son gelenleri görünce tekrar ilerliyordum,arkada bayan bir şöför direk üzerime sürdü arabayı birde bağara bağara:)

@Uğur S.
Abi ünlü olmuşuz sağ tarafta 2 siyahlıyız. :D

http://i.milliyet.com.tr/LocalArticle572x336/2015/06/28/fft256_mf10089234.Jpeg

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
ben gitmedim ama bizim gruptan arkadaşa bisiklet ve kask çıktı.

@Berke K.
Eheh. O verdikleri şey acaip terletiyordu. Katlayıp forma cebine attım. Fark ediliyoruz evet. :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
keşke hiç araba denen şey olmasaydı yollar sadece bisikletlerin olsaydı. bu arada neden dolayı düştü @selimcu

Ah be... Kayseride yok ki böyle etkinlikler katılsakta orta halli bisiklet sahibi olsak :D

BeşiktAŞK formamı giyer gelirdim de uzaktayız biraz :) Katılan herkesin keyif alması son derece güzel devamının da olması dileğiyle

bisikleti aldıgımdan beri su etkinliklere hiç mi denk gelmem arkadas

Besiktas belediyesini tebrik etmek lazim her sene 2-3 tane bisiklet organizasyonuna imza atiyolar tebrikler İsmail baskan

@DKN öndekine çarptı bayan sürücü benim gördüğüm kadarı ile video çekerken onlarıda çekmişim

Geri