Scudo Sports

Bisiklet Sür Beşiktaş - 20 Bisiklet Hediye

Aziz Özkan

Forum Bağımlısı
Tepki
466
Bisiklet
Corratec
Herkese merhaba!

Beşiktaş Belediyesi ve (link) işbirliği ile Çevre Haftası Etkinlikleri Kapsamında bisikletli bir yaşamın mümkün olduğunu göstermek ve bisiklet farkındalığını arttırmak için hep beraber Boğaz'da Bisiklet Sürüyoruz.

"Bisiklet Sür Beşiktaş" adıyla yapılacak olan etkinlik Dolmabahçe Sarayı'nın bahçesindeki Saat Kulesi'nin yanında bulunan Otopark alanında başlayacak ve Rumeli Hisarı'na kadar 8 Km sürüş yaptıktan sonra geri dönülüp Kuruçeşme Arena'da bitirilecek.

Bitiş noktasında 20 Adet "Geotech Super Surprise 2.0" bisiklet Çekiliş yapılarak hediye edilecek. Bisikletlerin her birinin piyasa değeri 1.200 TL civarında.

Etkinlik'te KASK TAKMAK ZORUNLU, gözlük ve eldiven takmanız tavsiye edilir.

Hava durumuna bağlı olarak, bitiş noktasındaki açık alan güneşli olacağından, katılımcıların güneşten korunmak için önlem almalarını tavsiye ediyoruz.

Pazar günü görüşmek üzere.

28 Haziran.jpg

Scudo
Çok güzel etkinlik. Çalışacağım haftaya denk gelmedi maalesef. Kesinlikle desteklenmeli.

Güzelmiş ama güzergah çok kısa. Rumeli'den sonra hiç dönmeden Sarıyer'e basmak lazım Pazar günü.

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
şöyle etkinlikleri sadece "kask kullanmadığım" için kaçırmam resmen saçmalık.
neyse dayatımsız bir etkinlikte buluşmak dileğiyle..

etkinlik sayfasında bir zorunluluktan bahsetmiyor :kötü:

(link)

@kivilcimb
O yazıya bakma abi yalan onlar hep. :D

Güzergah kısa ama Beşiktaş sınırları içerisinde gerçekleşecek bir bisiklet konseptli etkinliğe gitmemek olmaz benim adıma.

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
Aynı gün akşam Gazi Koşusu var. Bisikletle karşıya geçip bu etkinliğe katılıp akşama kadar dolanılıp gaz koşusu yerinde izlenip geri mi dönmeli(dayanabilir miyim acaba ?) .
Yoksa birinden vaz mı geçmeli.
Yoksa öğlen geri dönüp akşam vapur+tramvayla mı Gaziye gitmeli ..

Bu arada katılırım da hediye bisiklet bana çıkarsa o bisikleti alamayan bir gence verin.. Ben sadece indirimli karbon maşa istiyorum :p :D

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
Etkinlik linki burada arkadaşlar, güncel bilgi alabilirsiniz. Herkesi bekliyoruz.

(link)

ilçemi seviyorum arkadaş. :) ama çok erken be, keşke biraz daha geç olsaymış. :)

Kartal - Maltepe tarafından gidecek olan var mı?

Geri