Scudo Sports

bisiklet sporuna yeni başladım yardım

omeremmi

Üye
Tepki
6
Bir bisiklet alıcam beğendim ama anlamıyorum bisikletten iyi mi bu bisiklet?
Bakın! (link)
yorum atın ona göre karar verecem

Scudo
15 bin liranın üzerine bir bisiklet.Adanada bir bisiklete bu kadar para veren biri varmış meğer.tanışmak isterim o arkadaşla ( sahibinden ilanını verenle ) :D bisiklet parkı benim çok hoşuma gitti acaba ne kadardır fiyatı ve varmıdır türkiyede satışı ?

ben hataylıyım ama bisikleti ii tanımıyorum bilmiyorum onun için sordum

araba olarak karşılaştırmalı örnek verirsem Ferrari , Lamborgini felan o ayarda işte :))))))

Bu bisiklet iyimi yanlış soru, doğrusu dünya üzerinde bu bisikletten iyi kaç tane bisiklet var olmalı. Karbon kadro ve full xtr set var üzerinde daha ne olsun.

Alabiliyorsan al, alma denilmez bu bisiklete :D

Akdeniz'imizin verimli topraklarına göz dikmeyen komşu ülke varmıdır ki?Yeni kurulmak istenen küçük İsrail'in denize açılış yeridir.Para bol.Al kardeşim,depe depe pedal çevir.Veya vitrine koy.Mumur olmadığınız her halinizden belli olmuyormu?Çöpten de rızk aramadığınıza göre!Göz kamaştırmak içindir.Buradaki profesyonellerin rüyasıdır.

Bunu almamak için ortada bir sebep yok. Yalnız şunu sorgulamalısın "bu bisikleti ben nerede kullanacağım?" Eğer şehir içinde kullanacaksan verdiğin paraya pişman olursun. Çünkü bu bisiklet tam bir MTB :) Şehir içinde kullanacaksan şehir bisikleti ya da yol bisikleti bakmanı tavsiye ederim 15Bin TL'ye :)

dağa girilmezse sse elite ya da trek fx 7.5 tarzı şeyle daha iyi gider.
belki bir cyc

1000 liraya kadar bir şehir bisikleti bak istersen kullanım amacını söylersen daha detaylı yardımcı olurlar

yeni başlayan biri için çok aşırı ufak tefek başlayıp sonrasını değerlendirerek almanızda fayda var aksi bir durum olur ve hakkını vermezseniz makinanın, zararınıza olur bu seçim

saolun teşekkürler aldım bisikleti harika bi parça sık sık dağa çıkıcam ben yol bisikleti diye almıyorum zaten:D süper bi bisiklet saolun

vay bea ne bisiklet abi ya aslında ılanı veren yer ile nerdeyse aynı y erde oturuyoruz ama görmedim hiç

aldim diyorsunuz, hayirli ugurlu olsun allah kaza bela vermesin insallah. Bizlere birazda ikinizin beraber cekilmis resimlerini gösterirseniz memnun oluruz. 15000bin lirayi vermek problem degil o bisikletin hakini vermek önemli. Siz acemi oldugunuzu söylemistiniz ve carbon bence acemi isi degil cok dikkat isteyen bir madde. Karbon sakaya gelmez. Dikatli kullanin alismadan hoplama ziplama yapmayin. Ama bi kactane fotoraf isteriz, bakalim biribirinize yakismismisiniz. :in:

Murat bey sakın yanlış anlamayın. Lafım size değil ama "Bisikletin hakkını vermek" lafı çok kullanılıyor. Sadece bisiklet için değil. Örneğin bir fotoğraf makinesi içinde geçerli. 15000 tl lik bir bisikleti rahatça alabilecek bir mali gücüm olsa hiç acımam ve alırım o bisikleti. Tepe tepe kullanıp öğrenirimde. Ha başına birşeymi geldi. Tamir bile ettirmem yine alırım. Eskisini de hibe ederim isteyene. Hayat kısa....

Geri