Scudo Sports

Bisiklet sporuna yaptığınız toplam harcama

eşimin kartını kullanıyoruz alışkanlık olarak, onay şifresi onun telefonuna geliyor. işte bu yüzden bende yatmasını bekleyip, alacağımı sessizce alıyor, sonrada olası tüm delil mesajlarını siliyorum..kargo gelincede 20 ye 30 aldım diyorum..şu ana kadar sistemim çalıştı...inşallah burayı okumaz...🤫

Seninki de bişey mi? @trainspotting35 Çetin hocam neler çekiyor. :ssrtcbya:

Bu arada Hakan Ağabey :snzdglsn: :D

Scudo
@hamlet2006 Valla bisiklet konusunda tek çıkarttığı problem uzun turlar. Benim oglan biraz canavar rahat vermiyor ben mac falan derken enerjisini harcatiyorum. Trainer aldim hanim benden daha cok sevindi. Iyi ki aldın diyor.😁 Yan odada elinin altındayım ondan mı acaba.😥

2000 bisiklet ve bir o kadar da ekipmana harcadım ve bi 2000 kadar da alınacak ihtiyaç var yavaş yavaş alıyorum.
Başlarda rastgele alıyordum artık en ufak bir civatasını bile alsam araştırıyorum didik didik ediyorum. Bu bisiklet işi cidden çok farklı bir zevk ve mutluluk veriyor insana.

Sayilari yuvarlarsak

Karbon ultegra disk setli bisiklet 3000
Tubeless'a cevirmek icin bant, sibop, lastik, sealant vs. 150
Ayakkabi 90
Yazlik kisa kollu forma, kisa tayt ( ruzgar gecirmez, suya dayanikli ) 180
Full + full yazlik, tiril tiril forma - tayt set 85
Kislik uzun tayt, thermo iclik, uzun kollu forma ( ruzgar gecirmez, suya dayanikli ) 280

Toplam 3785, asgari ucret 1395.

Son düzenleme:
@umutcelik asgari ücret o olmadığı için sormuştum..herneyse..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Yazık, bu kadar paralar harcamak bir bisiklet sevdası için bence boş. O paralarla ya motor yada araba al bak keyfine. Ne o õyle 5000, 10000 tl ler, parayi yoldanmi topluyorsunuz.
Arkadaslar Murat abinin hesabi calinmistir benim tarafimdan bilginize 😂😂😂
Yok mu az maliyetle çok kilometreler yapan, büyük işler çıkaran?
Varsa da o şahıs benimdir sanırım. 😂😂😂

Memleket gerçekten zor günlerden geçiyor. Milli birlik ve beraberlik diyorlar ya inanmıyorum. Ne zaman darda zorda kalınsa fırsatçılar %100-200 zamlarla karşınızdalar. Bisiklet sektörü de bundan nasibini aldı elbet.

5 yıl önce şu bisiklet tavsiye konularında ne bisikletler tavsiye edilirdi, ne kaliteli aksesuarlar alınırdı. 😢
Şimdi herşey ateş pahası. Bunun adı da serbest piyasa olmuş. Devlet en kısa zamanda ticaretten tutun da gıda endüstrisindeki hilelere varıncaya kadar vatandaşını korumalı. Çünkü bu fırsatçı ve sahtekarlarin ne dini ne vicdanı ne haysiyeti kalmamış. Yazık ne yazık.

Piyasadaki bu zamlanmayi görünce gerek yerli mallarının kalitesizliği gerek ithal malların sürekli fiyatının artarak lüks hale gelmesi ilerleyen yıllarda daha pahalı olur gerekçesiyle 3 farklı bisiklet tipinde( yol, dağ ve katlanır) yerli olmayan belli bir seviye üstü bisikletler almaya itti beni. 7bin TL'ye aldığım bisiklet çünkü şu an 9bin olmuş durumda.
Görüyoruz ki yurt dışı alışverişlerine o kadar vergi zammı gelmesine rağmen, döviz kuruna rağmen burdan daha ucuza alınabilmektedir. Bu da gerçekten şaşılır bir durumdur. Aynı zamanda gözü doymayan esnafların gözünü vatandaşın cebine dikmiş bir şekilde hakkı olanı alıp kanaatkarliktan tamamen uzaklaştığını göstermektedir. Bu durum bize bu gidiş nereye sorusunu sordurmaktadir.

Son düzenleme:
Geri