Scudo Sports

Bisiklet Sporu

@Ahmet Fidancı Hocam, o kadar genel bir başlık atmışsınız ki başlıktaki her bir bölüme, her bir bölüm içindeki alt bölüme onlarca sayfa yazı yazılabilir.Böyle olunca da beklentiyi artırmış oluyorsunuz.

• Hahaha
Tepkiler: Ahmet Fidancı
Scudo
Başlık birleştirmeye tepki

Son düzenleme:
Ancak gözü oynaşta olan arkadaşlar bu başlıklara yoğunlaşmak yerine bira kelimesini faydalı buldular.:naslyni:

Derler derler olsa da olmadı; olmasa da oldu derler. :D Sen bira dedin ya derler:D

• Hahaha
Tepkiler: Gökay Akçay
Kadınların doğruganlığının düşük olması, nasıl oluyor da erkeklerin bira içmesine bağlanıyor anlamadım ama konuyu uzatıp iyice dağıtmak istemiyorum. Doğum oranının en düşük olduğu ülke Kore bu arada, ne içiyorlar bilmiyorum fakat bira göbeği olan Koreli de tanımıyorum...

Esnetme ve gerdirme hareketleri
Isınma sonrası antrenmana başlamadan önce Esnetme ve gerdirme hareketleri yapmak kesinlikle gerekecektir. Bu hareketler her hangi bir mola yada istirahat öncesi ve tekrar başlarken tekrarlanmalıdır. Peki nedir bu gerdirme ve esnetme hareketleri;
Esnetme-gerdirme ile kas boyları uzatılarak hareketler daha geniş açıda yapılabildiği için teknik kapasite artar. Yüksek yüklenimlerde kas-kiriş boyu daha fazla esneme yetisi kazanır sakatlık riski azalır.
Esnetme-gerdirme hareketleri de genel anlamda vücudun büyük kaslarını kapsayacak şekilde PNF (Proprioceptive Neromuscular Facilitation) şeklinde sporcunun performansına ve alışkanlığına göre yapılır. Her defasında geliştirmek tek hedef olmalıdır.

Burada yazılanların çoğu doğru değil, esnetme/gerdirme hareketlerinin bisikletçi için faydadan çok zararı olabilir:
(link)

Hatta bir kaç 10 yıl sonra Almanya Almanların olmayacak :harika:.
Bu cümlene de itiraz etmiyeceğim,yeter artık :D

Sevgili Ahmet,genç bir arkadaşımızsın,belli yani..Sonuçta doğru ya da yanlış bir şeyler demişsin,bir konu açmışsın ama yazın/konun başka bir konuya eklenmiş..Bunu yapmalılar bence..:naslyany:
Senin gibi bir şeyler paylaşmak isteyenlerin şevkini kırarlar sadece..

"Domuz eşini kıskanmaz. Almanlar da domuz yedikleri için eşlerini kıskanmıyor, domuzun huyu bulaşıyor bunlara" dendiğini duymuştum da, "Almanlar bira içtikleri için nonoş oluyorlar" lafını ilk kez işitiyorum :)

@Ahmet Fidancı sende üslubuna dikkat et.
Üslübumun bozuk olduğu yeri ve nedenini etiketlere bizde öğrenelim.
Paylaşım başlığımız gereksiz bir yere ve konuya taşınması sebebiyle yorumumu sildim. Facebook/bisikletdergisi sayfasından burada paylaşmaya hazırladığım başlıklara ulaşa bilirsiniz.

Geri