Scudo Sports

Bisiklet sevenler derneginin web sitesi hack edildi

ümit_levent

Forum Demirbaşı
Tepki
407
selam arkadaşlar bugün sabah bir bisiklet sevenler derneginin resmi web sitesi www.bisikletdunyasi.com a bir bakıyım dedim gir digimde manzara çok kötüydü yine kendini bilmez bir kişi yada kişilerce web sitesi hack edilmiş durumundaydı.
ne dir bu terbiyesizlik nedir bu ahlaksızlık
bu olayı şidetle kınıyorum

Scudo
@ümit_levent

böylelerinin bisikletle üzerinden defalarca geçmeli:boese157: :boese157ezmeli: :boese157:

İzmir Bisiklet Derneğinin sitesi de tahminen bir hafta önce maalesef hacklendi...
Ne bu böyle son zamanlarda anlamadım....??????:boese157:

@ümit_levent
İlkay merhaba kardeşim.Gerçekten üzücü bir olay.Bende şiddetle kınıyorum.Hayır yani bundan ne zevk alıyorlar ben bunu anlamıyorum.Murat abi gerekli olan şeyleri yapacaktır umarım... :mad:

Gençler eğleniyo işte...
Pek bi zararı yok aslında hosting şirketini ariyip 10 dakikada düzeltilebilecek bir şey zaten. Denk gelmiş işte bu siteye.

Murat bey yeni bir dernek kurmakla meşgul

@deore79

degerli arkadaşım murat bey ve bir çok arkadaşımızla beraber yeni dernegi kurduk murat bey bisiklet sevenler derneginin yinede genel sekreteri.

sevgilerimle

@ümit_levent

Hayırlı ve uğurlu olsun o zaman İlkay.Geziler ne zamana? Özledik yahu :D
Bu arada kardeşim tekrar geçmiş olsun.Ziyaretine felan da gelemdik.İlkay senin kan grubun neydi? 0 (-) miydi? Sana bir sözüm var hala yerine getireceğiz :rolleyes:

sagolun teşekür ederim biliyorsunuz bayramın 4, günü bisikletile düştüm ve ayagımı kırdım şuan alçıda ayagım en kısa zamanda iyileşip tekrardan gezilerimiz başlayacaktır sevgi ve saygılarımla

öncelikle geçmiş olsun..

ama ben bunun özellikle bisiklet sitesine karşı yapılmış bi saldırı olduğunu sanmıyorum...

zira asamların sayfada bıraktıkları şu nota bakacak olursak;

hacked up by root
Oh shit looks like you got hacked by r00t/optick security is a big feature and a must know so learn it and this wont happen and its overlooked by everyone except hackers =] HACKED !! ~~r00t~~

şunu anlarızki; adamlar rastgele giriş şifreleri çok basit/güvensiz olan bi site bulmuşlar ve akıllarınca ders vermişler site sahiblerine..

yani, aman diyim adam akıllı uzun karmaşık şifreler kullanılsın bu internet aleminde ;)

herkese hacksiz günler

Geri