Scudo Sports

bisiklet seçiminde yardım

eren can

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Bianchi
arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyorum üniversite öğrencisiyim.Bende bir bisiklet almak istiyorum ama maddi durumum iyi bir bisikler almaya yetmiyor bulunduğum şehirde 2. el düzgün bisikletler yok bütçem maksimum 250/300 lira.Bisikleti sadece şehir içi ve okula gidip gelirken kullanıcam.Eskiden bisan montain cat'im vardı emektar biraz parça yükseltmesi yapıp onu kullanıyordm ama çalındı.
bende mondial'in vertical modelini almaya karar verdim sizc iyi bir seçim mi? veya siz bu fiyat aralığında bir model önerebilir misiniz?
lütfen üzerine biraz daha koyup kron xc250 al demeyin elimde sadece 250/300 arası para var şimdiden teşekkür ederim

mondial vertical özellikleri

Kadro 26"Hi-Ten (Hardtail) Mtb Kadro
Ölçü Size 16,5" (42 cm)
Vites 21 Vites
Maşa Süspansiyonlu. Hi-ten
Fren Tipi Ön-Arka V Fren Seti
Jant Tipi Çift Katlı Siyah Uğur Alüminyum Jant 36 Jant Teli
Lastik CST 26x1,95 (53-559)mtb Lastik
Zincir KMC Z50
Hazne Joytech
Aynakol 42x170 mm Aynakol Seti
Pedal VP-872N

Eren Can

Scudo
Aynı Bütçede Banada LazımAma Forumda Pek Bakan Yok Sabahtan Beri konum duruyor :(

Arkadaşlar belirttiğiniz bütçe aralığında size tabi ki bir öneri gelmez çünkü o aralıkta satılan bisikletlerin hepsi merdiven altı tabir edilen çin malı donanım ile kurulmuş toplama bisikletlerdir.Hepsi birbirinin üç aşağı beş yukarı aynısıdır.Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
o paraya alınabilkecek en iyi bisiklet bu (link) eğer ön süspansiyonlu istiyorsanız (link) bu fiyata çok fazla bisiklet yok.

• Beğen
Tepkiler: eren can
Bahsettiğiniz bütçeyi biraz daha arttırarak, 2.el bisikletlere bakabilirsiniz. Onun dışında Ferhat dostumuza kesinlikle katılıyorum. Merdiven altı bisikletler hep aynı. İlla onlardan bakacaksınız, hoşunuza gideni alın; hangisini seçsem diye düşünmeye gerek yok. Ama bisiklet seçimi zor iştir, acele edip olmadık bir bisiklet alınca, ilerde pişmanlık duyabilirsiniz.

• Beğen
okula gidip gelmek ve şehiriçi kullanımı olarak çamurluklu bir bisiklet gerekli sana. en uygunu (link) bu bisiklet. araştırıp fiyatını biraz daha ucuz alabilirsin.

• Beğen
Ocak ayında Kron xc 150 diye bir model piyasaya sürecekmiş,onu beklemekte fayda var, yada salcano ng 650 lerede bakabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Ömer Faruk Ünal
Bence de bu bütçeyle hi-ten kadro çin malı donanımlı bisikletlerden başka bir seçiminiz yok gibi,ancak internet üzerinden 2.el salcano ng650'yi 300 e bulabilirsiniz,sıfır alacağınız hi-ten (çelik) kadrolu bisikletlerden kat kat daha iyidir.

• Beğen
(link)
Bence gayet iyi, ne dersin?

• Beğen
Kadro boyu senin için uygunsa arkadaşın önerisi çok mantıklı ben şahsen çok beğendim!

@aertan

Kadro boyu senin için uygunsa arkadaşın önerisi çok mantıklı ben şahsen çok beğendim!

(link)

hem de sıfır, ne dersin.

Geri