Scudo Sports

Bisiklet seçimimi Sedona mı salcano mu yapmalıyım

Tepki
2
Merhaba arkadaşlar

Bisiklette yeni başlayacak biriyim ve kaliteli MTB almak istiyorum.1-2 haftadır bisikletlere baktım ve bu 3 bisiklet arasında kaldım

1-)Sedona 711d

2-)Sedona 711v(Mavi)

3-)Salcano Astro 212HD

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim...

Scudo
711 V olabilir D de olabilir hiç değilse hem şimdilik fazla TL cıkmaz cebinizden ileride üst seviyeyede getirebilirsiniz.. tavsiye ediyorumm..

• Beğen
Tepkiler: zafer kemik
1.5 yıla yakın Sedona 711-V kullanıyorum ve gerçekten memnunum. Salcano bu sene geliştirdi deniliyor. Evet Salcano'nun üstünde aynı fiyat aralığına sahip Sedona'dan daha iyi kompenentler bulunuyor. Fakat Bisikletin en önemli donanımı kadrosudur. Parça değişimini ilerde de yaparsın. İşin özü Sedona' yı tavsiye ederim, disk konusunda ise o sana kalmış birşey. :)

• Beğen
D masraflı olucaktır balata masrafı gibi

Fakat v daha kullanışlı olucaktır tercih senin

sedona 711D tavsiyem.

• Beğen
@zafer kemik

Ben de sizin gibi yeni basliyanlardandim gecen sene ve hevesim kacar diye salcano aldim ama memnun kalmadim (cunku hevesim kacmadi). Sedona'lara ait yorumlar oldukca iyiydi forum'da ama disk fren olayi hakkinda farkli bakis acilari var dikkat etmen gerekebilir. Firsatini bulursan, corratec'lere de bakmani oneririm,

simdiden keyfini cikarman dilegimle

• Beğen
Hayırlı olsun, güzel günlerde bol bol pedallayın. Aynısının disklisini almıştık abime ve onu da Bisikletçi yaptığım için çok memnunum. :D

• Beğen
Geri