Scudo Sports

Bisiklet Seçimim

Cem Erdoğan

Daimi Üye
Tepki
64
Slm uzun zamandır üye olduğum bu forumda artık bende tam anlamıyla bi bisiklet sahibi olucam...
Sorular
1-Bisikleti Ankara'dan almayı düşünüyorum çünki Eskişehirde ki satıcıda biteli 3 ay oldu.Erdoğanlardan alıcam sizce iyi mi edicem?
2-Sedona 751, Merida Matts TFS100, scott aspect60 belki aspect50, ve bu fiyat aralığında yani 800YTL yi çok geçmemesi lazım.
3-Arazide ve şehirde kullanıcam vede atlama yapmak istediğim için kadrosunun sağlam olması gerekli 1 metrelik yerden atlıcam zaman kırılmaz gerçi saydığım bisikletlerin kadrosu ama :) .
4-Ankara'da başka bi satıcı önerebilirmisiniz yada kadro alıpta üstüne alivio set falan gibi şeyler?Yani toplama oluyo bu; daha mı pahalıya gelir?
5-Eskişehirde olduğum için servis vs. gibi şeyler zor olucak benim için bunuda belirtmek istedim..
Şimdiden teşşekkür ettim

Scudo
Erdoğanlardan alabilirsin tabii ki, her şekilde yardımcı oluyorlar. Yalnız kaç kilosun bilmiyorum ama, bu saydığın kadroların hiçbiri freeride kadro değil, ve 1 metreden atladığında kırılabilir :)
Ankara'da Delta ve SDS bisiklet var, onlardan da araştırabilirsin. Hepsi de iyi mağazalar. Toplama da yapabilirsin ama, biraz daha pahalıya gelir bence.

• Beğen
Tepkiler: Cem Erdoğan
800 YTL gibi bir bütçeyle bisiklet toplamaya değmez. O fiyata uygun bir bisiklet bulup alın. Daha karlı çıkarsınız. Umarım kısa zamanda sonuçlanır.
İyi akşamlar..

• Beğen
slm senin amacın atlayıp zıplamak mı yoksa sadece sehırde gezmek mi ıstıyorsun buna karar ver basta ..

2. el parçalardan yararlanacaksan toplama bisiklet daha ucuza gelir, o yüzden bir süre 2. el araştırması yapıp bir çok parçayı topladıktan sonra sıfır olması gereken parçaları da kadroyla birlikte alabilirsin...

eskişehirde servis için savaş caddesinde stadyum ve vişnelik tramvay durakları arasında kalan bölgede h.polatkan tarafındaki sırada büyük bir dükkan var, orayı önerebilirim. bildiğim kadarıyla şehirde bir tek orası gerçek bisikletlerden anlıyor :) tabii parça almak dışındaki konularda mümkün olduğunca bakımları kendin yaparsan paran da cebinde kalır ;)

@janny

kısa olarak tarif veriyim su anki adıyla öğretmenler caddesinde köşede eski adıda savaş caddesin de murat abi akın bisiklet

@nqnr

Bisiklet piyasasını biliyorum şehirde gezmk için atlayıp zıplamak için ne almam gerektiğini...
Ama zaten dağ bisikletiyle atlama yaprsın ki dağ bisikleti adı üzerinde düz bi yer değil sonuçya dağ yani bmx türü hareketler yapmıcam yorumun için teşşkr.

Bana 2.maddede saydığım bisikletlerden hangisini veya hangilerini öneririsiniz yılınıda belirtirseniz sevinirm 2009 veya 2008 diye :) trek lerin ve scottların 2009u çıktı sanırsam meridanında çıktı ama erdoğanlarda var mı bilmiyorum sitesinde yok.

specialized istanbul ve izmirde var..ama bütçene uygun atlama zıplama yapıcak bisiklet istiyorsan P1 diye bir model var.temel gezinti ama gene düşük açılı Hardrock diye modeli var.

• Beğen
erdoğanlar bisikletten alabilirsin sana gerekli yardımlarda bulunabilirler ama sedonayı öneririm bende borla var hem arazı hemde yol ama fazla atlamadım bi kaç kere ama tabi 2,3 günde bir kontrol yaparsan bisiklete bende baya dayanır neyse ama senin fikrin istediğini alabilirsin iyi pedallar

Ya eski konulara bakıyorum hussar 540YTL normal dimi dio eleman..Şimdi fiyatlar neden uçtu ben alıcam die mi yoksa krizden doalyımı döviz kurlarından dolayımı? Döviz kurlarındansa adamlar zaten döviz düşükken almadımı bu 2008 modelleri :S çok sinir bozucu...

@metallicabike

valla dövizin fırlaması en çok elindeki malı uzun süre bekleten satıcıların işine yaradı heralde, haliyle bisikletçiler de onlardan biri... sen iyisi mi piyasaya çıkış tarihi mümkün olduğunca geride olan modellere bak, yüksek fiyat çekseler bile bu dediğini öne sürerek sıkı bir pazarlık yaparsın. şimdiden kolay gelsin...

Geri