Scudo Sports

Bisiklet Seçimi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Arkadaşlar Bi Kaç Ay Sonra Bisiklet Alıcam Bütcem = 1000-1500 TL Tek Veya Çift Amortisr Olucak.yani yazları arazi olan köyümde sürücem tunceli/ovacıkta ilk baharda kısta felanda malatyada kullancam bide bisiklet turları yapıcam bisiklettte istediğim özellikler şunlar

Parşalar Ful shimano olabilir
ön maşa direksiyondan kitlenmeli
hidrolik disk frenl veya kadro ve maşa disk uyumlu olucak
arka amorsiör olursa pompa kitlenmli olabilir
istediğim özellikler bunlar arkadaşlar lütfen yorumunuzu eksik etmeyin

Scudo
Bence çift süspansiyon işine hiç bulaşma ve şu aşağıdaki linkdeki bisikleti öneririm 1300-1400 TL arası bir fiyata bulabilirsin.

(link)

Salcano NG255 srd yada sd modeline bak bu fiyat aralığında alabileceğin en iyi bisikletler. Srd modelini öneririm 9 aydır kullanıyorum mükemmel bisiklettir soran herkeze öneriyorum.

@mert lap

Malesef artık o model üretilmiyor. Sormadığım yer kalmadı (salcano genel müdürlüğü dahil) ne yazık ki hiç bir yerde bulamadım.

@Onur Özgün

al bendende o kadar canım çok sıkıldı bu duruma 2012 modelleri bekliyecem artık

Sana BİANCHİ AFX 2.0 öneririm sıfır fiyatı 888 TL. Araştırmanı tavsiye ederim. Ama yok bu bana yetmez diyorsan. BİANCHİ AFX 8500 sıfır fiyatı 1.160,00 TL.
SEDONA 751, WHİSTLE MİWOK 1162, , SALCANO NG 030 X7, SALCANO NG 255 SRD

Şimdilik aklıma gelen bunlar...:in: :in:

volkan kardes saol bu markalar isime yarıyacakta senin bianchi hangisi BİANCHİ AFX 2.0 bumu ve nasıl rahatmı

@Deniz Caz

Evet bende BİANCHİ AFX 2.0 var gerçekten çok rahat ve kullanışlı bir bisiklet üstündeki parçalarıda fiyatına göre çok uygun hidrolik fren var gerçekten çok işe yarıyor ayrıca kadrosu çok güzel:cool: sana hiç tereddüt etmeden tavsiye edebilirim..:in: :in:
İstersen sana ayrıntılı fotograflarınıda yollayabilirim bisikletimin..?:in:

çok iyi olur volkan kardeş maa bide direksiyondan kitlemeli olsaydı süper olurdu aklımda bianchi sauk var kadrosu çok güzel sonradanda hidrolik disk takarım diyorum nasıl olur volkan fotoyu gönderebilirmisin şimdi

salcanoları araştır derim. ng030 x7-deore vs bak eğer bütçen el veriyorsa. Hatta 1000tl nin altındaki salcanolara bile bakabilirsin. Salcanolar donanımına göre çok iyi fiyata satılıyor.

kron xc 3000 bence kron daha güvenilir kadroya ömür boyu garanti veriliyor parça olarakta kaliteli bnde xc 500 alıcam :)

Aynı mesajı 2. kez yazıyorum :) Hayırlı akşamlar herkese :) Ben Asım Anadolu Üniversitesi 2. Sınıf Hukuk öğrencisiyim aranıza katılmak için de oldukça hevesliyim :) İnternetten uzun zamandır takip ediyordum ama hiçbir zaman alma niyetiyle bisikletlere bakmamıştım paramı biriktireyim gerisi kolay diye düşünüyordum ki değilmiş :) Yol bisikletimi dağ bisikletimi alıyım derken forumdan edindiğim bilgilere göre tur bisikletinin bana daha uygun olduğunu farkettim lakin boyum 1.93 forumda boyuma göre 60-62 cm kadro boyu tavsiye edilmiş ama ben Eskişehirde bir kaç bisikletçi dolaştım 51 ve 54 cm vardı ellerinde sadece ve bana 54 cm kullanabileceğim konusunda çok ısrarcı oldular. Ayrıca internetten baktığımda Kronun modellerinde falan 18" 20" 22" kadro boyu var oda max. 55 cm yapıyor. Yani kısacası benim bisiklet sahibi olabilmem için fazlasıyla bilgilerinize ihtiyacım var. Bana 1.93 boyuma uygun 1700 tlyi kesinlikle geçmeyecek tur bisikleti lazım. Bu bisikleti hangi markalarda aramam gerekiyor? veya direk uygun modelleri söyleyebilirmisiniz? arasından seçim yapıp bayisinden getirebilirim. Eskişehirde bu bisikleti alabilceğim tavsiye ettiğiniz bir bisikletçi var mı? Ve son olarak
tur bisikletimle etkinliklerinize katılabilirmiyim sonuçta ne yol bisikletine nede dağ bisikletine ayak uyduramam tur bisikleti kullanım oranı burada nasıl?

Konu açamadığım için buraya yazıyorum.

Ben 750₺'ye kadar endurance veya tur bisikleti bakıyorum. Genellikle okula giderken, Bakırköy'e giderken ve Tünel'e giderken kullanmayı planlıyorum. Yani yaklaşık 5-6 km'lik yol gideceğim. Bisikleti Haziran sonu civarı almayı planlasamda şu anda araştırmaya başladım. Boyun 1.72 m, bacak boyum(iç kısım) 70 cm civarı. Kilom 67 kg. Son olarak bisiklet tavsiyesinin yanında 100 ₺'ye kadar (max 50 lira arttırabilirim) kask ve eldiven tavsiye edersiniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

*Şunu da belirtmek istiyorum. Astım hastası olduğum için çok zorlamayacak bir bisiklet olursa iyi olur. Bu yüzden ne kadar görünümleri daha çok hoşuma gitse de MTB bisikletler duyduğum kadarıyla daha ağır olduğu için istemiyorum.

Beyler Acil Yardım Konu Açamıyorum Bisiklet Alcamda 300 Tl lik bisiklet alcam ama hepsinde amasör var arkasında neden hep amasör var anlamıyorum onlara daha az maliyetemi geliyorda hepsi amasörlü ve alayımmı hemde önde hem arkada amasör var 300 tl lik bisikletlerin hepsi aynı bütcemde bukadar acil yardım

Şehir bisikleti tavsiye
Benimde bütcem 1000 tl civarıi
İkinci el almayi düsünüyorum
Bisikleti mevsimde aktif kullaniyorum
Önerilerinizi bekliyorum (konu acamadigim icin buraya yazdim)

Geri