Scudo Sports

bisiklet seçimi

ONUR_GÜNTEPE

Forum Demirbaşı
Tepki
60
slm değerli foum üyeleri ve arkadaşlarım geçenlerde bildiğiniz gibi sedona 761 dağıttım ve forumda satmıştım.bunun üzerine gıant toplamaya kara verdim yalnız gıant xtc modeli v break disk olan kadrosuna toplamak istiorum baktım gıant ın xtc 3 modelli kadrosu 2.000 ytl ve sadece disk uyumlu bende salcano ng 255 srd modelindeki üstündeki kompanantı ona geçirmeye karar verdim.yani boş bir gıant kadrosu alıcam ve salcano ng 255 srd modelini alıp dağıtıp ona aktarıcam.sizce bisiklet nasıl olur?gıant xtc nin boş kadro ağırlığını bilen varmı?small yani 16 inç olanı.ve tahminen gıant topladığımda ağırlığı ne kadar olabilir sizce..?bilgilerinizi bekliorum ..
iyi forumlar...

Scudo
Bisiklet seçerken dikkat edeceğiniz noktalar:
nerede ve hangi şartlarda kullanacaksınız, kullanım şartlarınız şehir içinde ise kesinlikle dağ bisikleti düşünmeyin. dağ bisikleti sadece dağ ve arazi içindir. şehir içinde yüksek performans bekleme. ben hız tutukunuyum diyorsan hele hiç dağ bisikleti düşünme derim. burada sana önereceğim bütçeni biraz daha zorlayarak scott sub 10 modeline bakman. Alacağın en iyi şehir bisikletidir. eğer birazda spor olsun dersen ve ara sırada olsa araziye girerim dersen scott sporser serilerine bak. bu bisikletlerle uzun turlara çıkabilir yüksek hıza ulaşabilirsiniz. her tür aktiviteye açıktır özellikle scott sportser serisi ve 28" jant olmalı. 2. nokta eğer ben sürekli arazide kullancam ve ormana falan çıkarım dersen, bu konuda dağ bisikleti öneririm. Corratec fiyat ve üzerindeki kompenentler bakımından en iyisini sunuyor. 1500 civarına Corratec x.vert-expert al derim. aldığın zaman zaten bi kaç parçayı kendine göre değiştirirsin. ama scott sportser 28" serisi hem arazi hemde şehirde yüksek performansı aynı anda sunuyor. şunuda aklından çıkarma aldıktan sonra çoğu insan gibi keşke şunu alsaydım bunu alsaydım diyeceksin çünkü insanoğlu hep elindekinin daha iyisini ister nitekim gözünü ancak bir avuç toprak doyurur... amacınız heveslerinizden önce gelsin. Genelde heves amacın önüne geçer ve hep pişmanlık doğurur. lakin amacınız hevesinizin önüne geçerse sanmamki pişman olasın...

Geri