Scudo Sports

Bisiklet Seçimi

Tepki
0
Bisikletle Ege turu düşünüyorum yaklaşık 4000 bin km yapıcam fakat bisikletim yok 600tllikte bir bütçem var uzun yollar yapıcam fakat dag yollarınada gırmeyı dusunuyorum bana hangi bisikleti önerirsiniz?

Scudo
eyw haklısın aslında kulaada pek uygun gelmıyor biraz daha biriktirmem lazım ozaman daha yuksek bısıler alıyım barı

Sedona 710 alın işiniz gayet güzel görür yolda da bırakmaz parçalarıda sorun çıkarmayacak seviyede yeter.

parçalarına düzgün bakabilirseniz o paraya alacağınız herhangi bir bisiklet yapacağınız kmleri ve hatta çok daha fazlasını kaldıracaktır :)

Merhabalar Ege turu hedefiniz var umarım bu hedefe ulaşırsınız. 600 lira bütçem var diyorsunuz bence biraz daha para biriktirin ve forum içerisinde bu konu hakkında bilgiler mevcut hangi bisiklet sizin için daha iyi olur iyi bir karar vermiş olursunuz. Ben ise size bir tur bisikleti öneririm fakat tabi ki de son karar sizin olacaktır.

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bütçemi biraz daha zorlayarak birşeyler almaya çalışıcam internettende 2.el bulabilirsem daha yuksek model bir bisiklet alabılırım Kısmetse herşey planladıgm gıbı olursa hazıranda bisiklet üzerinde 4000km :)

Geri