Scudo Sports

Bisiklet Seçimi Yardım....

cahitacil

Daimi Üye
Tepki
74
İsim
Cahit AÇIL
Merhabalar.. Hala bisiklet seçemedim. En fazla 1500 TL olacak ve bu fiyata alabileceğim gerek donanım gerek kalite olarak en iyi alabileceğim bisikleti nedir? Ve internetten alacağım. Alacağım yerde axess'e taksit olması gerekiyor. :)) Cevaplarınızı bekliyorum...

Benim bulduğum birkaç model:
Scott (link)
Scott (link)
Giant (link)
Sedona (link)
Salcano (link)

• Beğen
Tepkiler: müjdat dede
Scudo
Ya şimdi farkettim konuyu yanlış bölüme açmışım. Şimdi ne yapacağım???

sedona 791 i tavsiye edebilirim.hem konfor hemde komponentler açısından gayet kaliteli.ayrıca sağlam makina.ayrıca e-bisiklet.com a baksan iyi olur.

Şahsi tavsiyem "sedona" yönünde olacak.
Hangisini alırsanız alın iyi sürüşler dilerim.
Konu uygun yere taşınacak merak etmeyin.
Selamlar

:60: herkese katılıyorum bütçen elveriyorsa sedona 781 al derim hem de kompedantları da çok iyi

Bende sedona düşünüyordum ama sedona 16" varmış sadece. Benim boyum 165cm kilom 55kg . Bana 16" olurmu acaba?? Ve scott yada giantın kadroları daha iyi diyorlar o kadar farkedermi sonuçta sedona 781 donanım olarak öne geçiyor...

@Cahit Açıl

kadro olarak scott ve giant daha iyi ama donanım olarak ta sedona
benim için kadro önemli diyorsan ya scott yada giant al sonradan yavaş yavaş donanımı yükseltirsin

Peki bana 16" kadro boyu nasıl olur?

aşağıdaki tabloya yada verdiğim linktenden bakabilirsin boyuna uygun
kadroyu bulabilirsin. 1. ve 2. seçenekte olur yani 16 yada 14 inch lik bisiklet olur fazla sorun çıkartmaz

boy kadro ölçüsü
----------- -------------
1. 155-165 cm. 14-15 ". inch
2. 165-170 cm. 15-16 " inch
3. 170-175 cm. 16-17 " inch
4. 175-180 cm. 17-18 " inch
5. 180-185 cm. 18-19 " inch
6. 185-190 cm. 19-21 " inch
7. 190-195 cm. 21-22 " inch
8. 195-200 cm. 22-23 " inch

(link)

yardımcı olabildiysem sevinirim ama en iyisi bisiklete binip denemek

iyi hoş güzel ama konu doğru yerde olmamış..

(link)
Önemli olan bacakarası boyu...Yukarıdaki sayfada ortalara doğru-sağ tarafta kadro boyu hesaplama var...Oradan bakın...

@ramazan35
Linkten hesapladım bana uygun kadro boyu 18" miş. Sedona 781 sadece ellerinde 16" varmış. Başka markalara yönelmelimiyim yada sele yi yükseltip alçaltarak bu sorun düzelirmi?

Salcano'yu hiç öneren yok. Aslında NG 101 SD modeli neredeyse hepsi SLX . Ağırlığı 12.4 kg. Salcano tavsiye eden varmı ??

Offf çok kararsızım yaa.... :-(((

Geri