Scudo Sports

Bisiklet Seçimi Yardım

Mehmet Can K.

Aktif Üye
Tepki
50
İsim
Mehmet
Bisiklet
b'Twin
Bütçemi arttırmak için harcadığım yoğun performans sonucunda başarıya ulaştım :p Şu anda iki model arasında kararsızım, bu bisikletler arasında hangisini tercih etmeliyim? Artıları eksileri neler? Veya bu fiyat civarında önerebileceğiniz başka bir marka, model var mı?

(link)

(link)

+ Bacak boyumu 83 cm. olarak hesapladım, boyum 1.70 . Kadro Boyu 21,75 (inch) Kadro Boyu 55,2 (cm) olarak hesaplandı, 54cm mi , 57cm mi tercih etmeliyim?

+ Görünüşü nedeniyle Salcano istiyorum fakat aralarında çok fark yoksa fazladan 400 lira vermek istemem.

Şimdiden teşekkürler.

Scudo
54 kadro bence işinizi görür. Sele, sele borusu gidon boynundan gerekli ayarlarları da yaptınız mı sorun kalmaz. Salcano yu bayilere sorarsanız daha ucuza bulabilirsiniz. Zaten liste fiyatı 1400 tl. site direk liste fiyatını vermiş. ama bayiler indirim yapıyor. Hatta peşin alımlarda kesin yüzde 10 indirim var. birde pazarlıkla daha da ucuza alabilirsiniz. Bence ikisi arasında Salcano biraz daha iyi gibi. Ama bu bütçe için Triban 3 te alınmayacak bisiklet değil.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman GÜNGÖR
Ohh sonunda biri yazdı, teşekkürler :) Adana'da bir bisikletçiye gittim ama istediğim fiyatta istediğim modeller yoktu yarın başka bayileri gezeceğim özellikle forumda da gezerken pazarlıkla daha ucuza alınabildiğini öğrenmem iyi oldu.

Forumda biraz gezince Carraro RACE 032, Merida RIDE 90'da kafamı karıştırdı. Kısacası kafam bayağı karışık çünkü acaba 200-300 lira daha verip de daha iyi bir bisiklet alabilir miyim derdindeyim. En sonunda çıldırıp (link)bir şey almam da muhtemel :D

Gerçekten konuya dünden beri yazan olmamış. Konunuz görülmemiştir muhtemelen. Umarım ilerleyen zamanlarda diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar. Bayileri gezmekte fayda var. Ellerinde 2013 ten kalmış olan bisikletlerde olabilir uygun fiyata denk getirip alabilirsin. Carraro race 032 ve merida ride 90 ikiside güzel bisiklet. Merida nın fiyatı 2107 tl ye geliyor şuan. Bu durumda carraro race 052 yi de dahil edebilirsin seçeneklerin arasına. Hatta Salcano xrs 030 tiagra ve xrs030 apex te olabilir. Bence bayileri bir dolaş carraro race 052 yada salcano xrs 030 tiagra ikisinden birini biraz pazarlıkla uygun bir fiyata denk getirirsen al. İlk mesajda da dediğim gibi 54 kadro kullanırsın. Sorun olacağını zannetmem.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman GÜNGÖR
Konuyu gece 11'de açmam da buna etken olabilir tabi :) Bizimkileri 2000 TL'ye ikna edebilirsem xrs 030 apex* gerçekten hoş ve uygun fiyatlı bir site de buldum.

(link)

*düzenlendi.

Evet oda bir etken olabilir tabi ki. Sizinkileri ikna etmek sana kalmış tabi. Ben yıllardır kendi bisikletlerimi kendim aldım yada topladım hep. Sadece bir kaç defa ufak tefek yardımlar aldım. Hatta 3 4 sene evvel ilk yol bisikletimi alacağımda babama biraz para lazım olabilir yol bisikleti alacağım falan demiştim. Tamam al ne kadar lazımsa söyle demişti hatta arada bende binerim diye güzelde bir espiri patlatmıştı üzerine ama gerek kalmamıştı zaten kendim hallettim. En son topladığım bisiklette indirimde yakaladığım bir karbon maşayı alabilmek için 150 lira kadar destek almıştım sadece. Bir konuş anlat derdini dinleyeceklerdir seni. Anne baba onlar sonuçta ellerinden geldiği kadarıyla da senin için en iyisini yapmaya çalışacaklardır. Ama olmazsa da hiç üzerine gitmene gerek yok. Bütçeye en uygun bisikleti al geç. Kullanmana zevk almana bak. Hiç bir bisiklet değmez anne baba gönlünü kırmaya. Yalnız sana tavsiyem alacağın sitenin güvenilirliğine dikkat et. Bu siteyi daha önce hiç duymamıştım. Fiyat çok iyi gerçekten. Ama bir araştır bu siteyi derim. Olumlu olumsuz bir görüşü bırak site ismini bile ilk defa duyuyorum ben. Gerçi belki bilenler vardır ben hiç duymamışta olabilirim.

Geri