Scudo Sports

Bisiklet seçimi ve düşünceleriniz.

Haak

Üye
Tepki
1
İsim
Hasan
bütçe olarak çıkabileceğim fiyat 1900 gibi sormak istediğim yeni başlangıç olarak 1900 gibi rakam vermek mantıklımı yoksa daha dusuk bütçelerden mi başlamak lazım fikir ve düşüncelerin için teşekkür ederim iyi calismalar kazasız belasız sürüşler dilerim.

(link)

(link)

(link)

Scudo
fikir ve düşünce bekliyorun. yardımcı olabilecek olan varmı.

Açık olmak gerekirse yeni başlangıç için 1900 2000 tl biraz fazla gibi . Bence 700 800 950 ye güzel bisikletler var . Bu işi onda iyice bi öğrenip acemiliği atlattıktan sonra o dediğiniz fiyattan fazlasını bile alabilirsiniz. Çünkü arkadaşımın başına geldi . 2500 verdi bisiklete vites kullanmayı bilmediği için kısa sürede zincirleri kırdı vites ayarlarını bozdu ve daha bir sürü arza . Nasıl yaptı fikrim yok ama güzelim bisiklet en son ağlıyordu :D İlk pasınızı bence düşük bisiklette atın ilerledikçe yetmeyecek zaten o bisiklet size daha güzellerine inşallah yelken açarız Bisiklet forum la birlkte :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
düşünce ve fikirleriniz için tesekkür ederim. benımde acizane görüşüm bu şekilde ama genede yukardaki bisikletlerden secmek gerekirse hangisini secmek daha iyi bir secenektir.

@MadHart evet haklisiniz, bu yuzden size carraro crp 710 oneririm. yeni cikan gri olani. arka arttiricisi deore vites kollari ve on arttirici acera. lastikleri mishlen ve gidondan kilitli. fiyati da 1.400 tl civari. bence iyi bir bisiklet, agirligi da tahminimce 14 bucuk civaridir. dag bisikletiyle basliycaksaniz dusuk seviyeli bir modelle baslayin cunku bir dag bisikletine biniyosaniz elbet dusersiniz atlayip siplaarken veya camurlu yerlerden gecerken. 1.900 tl lik bir bisiklet alip deneyimsiz sekilde kullanirsaniz uzulursunuz gibi. :) bende tecrubesizim tabi ama boyle dusunuyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: MadHart
düşünceleriniz benim için önemli tecrübe olsada olmasada istişare ederek güzel yolları bulmak rotamızı kolaylastırıyor.

En altta olan bisikleti daha önce ne gördüm ne kullandım . bi fikrim o onun için .bisikleti nasıl kullanacağınıza bağlı biraz Trek in kadrosu çok sağlandır . ilerde parçaları değiştiririm derseniz olabilecek bisiklet sedona da ise donanım olarak diğerinden iyi ve görüşünüşü güzel kadrosu Trek kadar olmasa da fena değildir oda alına bilir. benim fikrim bu diğer arkadaşlardan da fikir almak gerek :)

Merida big nine 100 2014 bakmanız tavsiye ederim 1800 lerde o ve güzel kadrosu var diye duydum.

Uygun fiyatlı bir bisiklet ile başlamak ihtiyaçlarınızı belirlemek açısından daha mantıklı olacaktır. Kadro boyu ve geometrisine, donanımına vs. daha iyi karar verip ileride tam kafanıza uygun bisikleti alabilirsiniz. İlk başta 2000 liralık bir bisiklet alırsanız bisikleti veya donanımını değiştirmek istediğinizde ekstra masrafa girersiniz.

• Beğen
Tepkiler: MadHart
@Haak eger aklinizda saglam kadri alip parcalari degistirmek varsa whistle wimok 1522 oneririm. kadrisunun saglam oldugunu duydum. vites sistemi altus ama kullandikca daha iyi bir sistemle donatabilirsiniz. hem sizin soylediginiz 3 bisikletten biraz daha ucuz. 1.600 tl pazarlikla 1.450 ye duserler sanirim. gidondan kilitli ve girunusu de guzel.

başlangıç olarak
ya bu bisiklet (link)
yada (link) arasında 1000 lira gibi bir fark var mosso alsam bana hemen masraf cıkartırmı yoksa biraz daha yuksek verip sedona yı mı alsam 2,5 yıl felan beni götürse yeterli sonra değiştirmeyi düşüniyorum.

(link)

sizce hangisi

(link)

Geri