Scudo Sports

Bisiklet Seçimi Salcano v Btwin Yardım

ByTMY

Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar iki bisiklet arasında kaldım da

Aşağıdaki bisiklet modellerinde uzun yollda sıkıntı yaşarmıyım ve hangisini almalıyım sizce ROCKRIDER ile uzun yol yapabilirmiyim yeniyim pek bilgim yok. yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum..

(link)

(link)

Scudo
@ByTMY uzun yoldan kastınız nedir? Niteliğine bağlı olarak konuşacağım, yolda sürecekseniz zaten mtb önermem.

@hashus1099 hocam günlük şehiriçi kullanım bide il dışı km yapmak için lastiği değiştiririm ben sıknıtı olmazda hangisi iyi?

@ByTMY rockrider 340 salcano ayarında değil, arada iki katı da fiyat farkı var. Doğal olarak sonuç belli. Ama yol yapacaksanız yol bisikleti almayı düşünün derim.

@hashus1099 rockrider 340 nasıl peki hocam yola çıkılır mı yorar mı salcano daha mı iyidir ondan sürüş açısından.

Şu linke gözat: Bugün Aldım: Salcano Astro 29v 19"

Daha dün aldım. Ama benim tercihim v frendi. Bisiklet çok iyi. Btwin yerine bunu aldığım için çok mutluyum; ben de iki bisiklet arasinda kalmistim.
Yalnız alacağınız bisikleti güvenilir ve bilinen bir bisikletçiden alın ki sonradan yaşayacağınız olası sorunları rahat rahat çözün. Servisi sıfır olan dükkanlardan kaçının.

Şehiriçi ulaşım ve uzun yol için o fiyatın çok az üstüne trek fx giriş modeli ikinci el bir şehir bisikleti daha uygun olur bence.

@ByTMY fiyatına göre bir bisiklet işte, çok da fazla bir şey beklememek lazım.

Geri