Scudo Sports

Bisiklet Seçimi (öneri lütfen)

Tepki
19
Arkadaşlar, yeni bir bisiklet almak istiyorum..bütçe 500-600 arası biraz fark edebilir problem olmaz..genelde yol için kullanaağım güzel bir bisiklet olması önemli..daha önce kullandığım bisiklet bianchi grizzly idi..ama artık değiştirme zamanı..:D önerileriniz nelerdir..?

Scudo
salcanonun veya sedonanın sitelerine göz atarsanz gerekli bilgileri bulabilrsiniz

iki siteyede baktım ama tam olarak hangsinin uygun olduğuna karar veremedim..500-600 tlye çok çok iyi olmasada donanım ve kadro olarak güzel bir bisiklet olmasını isterim..

ne tür bir bisiklet almayı düşünüyorsun dostum,grizzly gibi mtb mi yoksa ince teker bişey mi?

grizzlyi daha çok yazlık yerde kumda çakılda falan kullandım ama bu seferki daha çok asfaltta kullanım için olsun istiyorum

bianchi'nin özel serisinden bütçene göre nero ile shape'e yoğunlaş derim.harika bisikletler.komponentler ve lastikler çok iyi.

Shape'i daha önce denedim...biraz büyük geldi...bianchi dışındaki markalarla daha çok ilgileniyorum...sedona 321 veya borla baya hoşuma gitti bu ikisi veya başka bisikletlerden öneriniz varmı arkadaşlar

(link)

Şöyle birşeyde bakabilirsiniz, şehir içinde kullanacaksanız oldukça uygun bence, liste fiyatı da 340€

önerdiğniz bisiklet gerçekten güzel ama 26'' ve önden amortisörlü olmasını tercih ederim...sedonanın borla modeli baya hoşuma gitti..bide sott'ın borlaya benzer bisikletlerin bulunduğu serinin adını öğrenebilirmiyim..başka bisiklet modelleride önerirsenz sevinirim

biraz önce carraro daytona 435 e baktım çok hoşuma gitti..sizce borlamı-435 daytona mı..?

Geri