Muratcan Gümüş
Daimi Üye
- Tepki
- 190
Arkadaşlar bir önceki açtığım konuda yol bisikletimi yoksa dağ bisikletimi seçmem gerektiğini sormuştum.. dağ bisikletinde karar kıldım, genel olarak bisikleti işe gidip gelirken kullanacağım, ki uzunca bir yolum olacak hergün.. gidiş geliş toplam 20km. mesafe var.. Antalya merkezde oturuyorum gideceğim güzergahın %90'ı asfalt. ve ayırdığım bütçe'de Max.800 TL hangi marka ve model seçmem konusunda sizden yardım bekliyorum.. ilk olarak model değilde marka olarak ne seçsem diye düşündüm; ben sizler gibi çok yakında takip etmediğim için bianchi'yi hep en iyi bisiklet markası sanardım halbuki burada çok fazla lafı bile geçmiyor, sonra buralarda yazan markalar üzerinden araştırmalar yaptım, bisikletleri inceledim, fakat bisikletin parçaları hakkında bilgim olmadığı için sadece görsel olarak bakıyordum bisikletlere, sonra marka avına çıktım (önce markayı belirleyip sonra modeline karar vereyim dedim) Carraro'lar aklımdan geçti bi ara fiyat malzeme ilişkisi üzerinden giderek, 27 vites filan olması ilgimi çekti ne kadar kullanışlı bilmiyorum tabii ki.. sonra baktım carrodan çatlak sesler yükselmeye başladı forumda, yok ya sedona olsun servis herşeyi var vs. dedim, fakat vereceğim fiyata daha iyisini bulurmuyum diye iç geçirdim, Kron markasını gördüm çok beğenenler vardı, sonra Scott, Whistle Miwok derken bunlar sadece markalar birde bunların modelleri arasında karar vermem gerek, tabi böyle olunca balatayı sıyırma aşamasına geldim.. ve gerçekten bisikletlerden anlayan arkadaşlardan yardım almadan işin içinden çıkamayacağımı anladım ve bunu sizlerle paylaşıyorum.. Lütfen bir el atın bu konuya..