Berat Tombul
Üye
- Tepki
- 46
- İsim
- Berat
Öncelikle forumdaki herkese selamlar, bisiklet sporuna olan merakımı uzun bir süredir doruklarda yaşıyorum, siz bisiklet severler sayesinde, uzun bir süredir araştırma yapıyorum sürekli bilgi öğrenmeye, siz abilerimin tecrübelerini okuyup bende kendi yolumu çizmeyi planlıyorum, maddi olanaklardan ve eğitimimin yatılı bir okulda olmasından dolayı, tam olarak hayallerimi ve isteklerimi gerçekleştirebilmiş değilim yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte bende kendime istediğim tarzda uygun bir bisiklet bulmaya çalışıyorum,bisiklet tercihim şehir bisikletinden yana oldu, uzun tur yapmayı çok istediğimden dolayı açıkcası ancak ara sıra hafif arazi koşullarınada girmem değil, siz değerli büyüklerimden yardım istiyorum bu spora yeni başlıycam yeni bir bisiklet almak istiyorum daha önceden unkapanıydı sanırım köprü altı gibi bir yer ordan aldığım bir bisikletim var ama daha iyi bir bisiklet almam gerekiyo, internette bulduğum bu ilanı sizlerle paylaşmak, siz değerli abilerimin tavsiyelerini almak beni çok mutlu edicek, sizce uygunmudur ? iyimidir ?:rolleyes: herkese bol pedallı günler ! umarım eksik bilgi vermemişimdir...
(link)
kafamda olan bir diğer model ise sedona 310 tavsiyeleriniz bekliyorum...
(link)
kafamda olan bir diğer model ise sedona 310 tavsiyeleriniz bekliyorum...