Scudo Sports

Bisiklet seçimi kararsızlığı

Bisikleti nereden alıcaksınıx?

Scudo
:) Genç arada fazla bir fark göremedim,neredeyse herşeyi ile aynı.Bence 2014..Ben olsaydım onu alırdım.Para kolay kazanılmıyor!.Paran Cepte kalsın.

Ayrıca kalan 400 tl'ye Kask,Eldiven,Alyan Takımı,Pompa,Yama Takımı,Yedek iç Lastik vs.gibi İhtiyaçlarını alırsın..

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
F/P açısından 1014 modellerden almak ,çok düşük seviye markalar hariç,daha mantıklı.Bazı yeni modellerde eskiye göre bariz farklar olmuyor.Ayrıca ne alırsan al kesinlikle isteklerini karşılayacak seveceğin ,içine sinen bir model olsun.Yani teknik hususlar hariç alırken manipülasyona karşı kalbinin sesini dinle.

Kadro ayni gorunuyor. Donanimda ciddi bir fark yok. Araba degil ya bu "2. el satisinda avantaj yakalarim" kaygisi ile ust modelini alasin 3-5 yil ileriye donuk bakarak...
Ama keyif ve tercih sizin. 400 TL farka degmez kisisel fikrim...

Bende sedona 840 2015 model istiyodum ama onla ayni fiyatta scott scale 770 var Donanım olarak çok daha iyi bir onada bakmanızı öneririm gene 27.5

tavsiyeleriniz için saolun arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu merida big seven 500 modelini uygun bir fiyata 0 ını aldım

Anlamadığım bir şey var.
Konuda Merida kelimesi bile geçmemiş, konu Sedona üzerine açılmış, son yoruma bir bakıyorum ki "Tavsiyeleriniz için teşekkürler, Merida aldım."
Sonra millet diyor ki bisikletforum bu mu, hiç kimse yardım etmiyor konularımıza. Etmez tabi.

Geri