Ahmetmelih
Üye
- Tepki
- 3
- İsim
- Ahmet Melih Yılmaz
- Bisiklet
- Merida
Merhaba abilerim aranıza yeni katıldım.Yaklaşık 2 ay önce aldığım Salcano NG750 bisikletim bana yetersiz geldiği için satmaya karar verdim.Onun daha garantisi vs. duruyor kötü bir bisiklette değil ama bana yeterli gelmiyor.Her neyse o yakın zamanda satılır inşallah.
Fakat benimde alacağım yeni bisikletimi seçmem gerekiyor.Forumlarda dolaşıyorum, okuyorum bilgi sahibi olmaya çalışıyorum ki bir fikrim olsun.Ama bir soruyla karşılaştım ki buna yanıt bulamadım.
Donanım mı ? Kadro mu ? Çünkü buna göre farklı bisikletlere yöneleceğim.
->Daha alt donanımlı daha iyi kadrolu bir bisiklet.
->Daha iyi donanımlı kötü kadrolu bisiklet.
Kötüden kasıtım diğerinden daha az iyidir. 2000TL gibi bir bütçede çok kötü kadro rastlamaz fikrime göre.
Düşündüklerim
İyi kadrolu bir bisiklet almak sonraki zamanlarda donanımı yavaş yavaş yükseltmek ve ya direk n11. com'dan 600TL gibi rakama full Alivio grup setler ile hızlı yükseltme yapmak geçiyor.
Düşündüğüm bisikletler ;
->Merida Big Nine 70 (Kafamdaki iyi kadrolu bisiklet)
->Sedona 840 (Kafamdaki daha az iyi kadrolu ama daha iyi donanımlı bisiklet)
Abilerim desteklerinizi bekliyorum düşündüklerim bunlar bisiklet listeme bisiklet önerebilirsiniz.Merida Big Nine 70 ve ya Sedona 840 için eleştiri yapabilirsiniz.
Sizin fikirlerinize son derece değer veriyorum.Mesajlarınızı bekliyorum.
Saygılar,İyi forumlar!
Fakat benimde alacağım yeni bisikletimi seçmem gerekiyor.Forumlarda dolaşıyorum, okuyorum bilgi sahibi olmaya çalışıyorum ki bir fikrim olsun.Ama bir soruyla karşılaştım ki buna yanıt bulamadım.
Donanım mı ? Kadro mu ? Çünkü buna göre farklı bisikletlere yöneleceğim.
->Daha alt donanımlı daha iyi kadrolu bir bisiklet.
->Daha iyi donanımlı kötü kadrolu bisiklet.
Kötüden kasıtım diğerinden daha az iyidir. 2000TL gibi bir bütçede çok kötü kadro rastlamaz fikrime göre.
Düşündüklerim
İyi kadrolu bir bisiklet almak sonraki zamanlarda donanımı yavaş yavaş yükseltmek ve ya direk n11. com'dan 600TL gibi rakama full Alivio grup setler ile hızlı yükseltme yapmak geçiyor.
Düşündüğüm bisikletler ;
->Merida Big Nine 70 (Kafamdaki iyi kadrolu bisiklet)
->Sedona 840 (Kafamdaki daha az iyi kadrolu ama daha iyi donanımlı bisiklet)
Abilerim desteklerinizi bekliyorum düşündüklerim bunlar bisiklet listeme bisiklet önerebilirsiniz.Merida Big Nine 70 ve ya Sedona 840 için eleştiri yapabilirsiniz.
Sizin fikirlerinize son derece değer veriyorum.Mesajlarınızı bekliyorum.
Saygılar,İyi forumlar!