Scudo Sports

Bisiklet Seçimi İçin Yardım

Tepki
3
Arkadaşlar Merhaba,

Foruma yeni üye oldum...
Son bisikletim ,beldesan Atak idi...Düşünün artık. Bisiklet ortamlarından çook uzağım :) Yaklaşık, 15 yıldır zipkinla dalış yapıyorum. Eşim ile birlikte seyahat etmeyi , kamp yapmayı seviyoruz... Kısa bilgilendirmeden sonra, yaklaşık 1 hafta kadar önce eşim ile bisiklet almaya karar verdik, dağ bisikleti düşünüyoruz.
aşağıdaki tercihler arasında kararsız kaldık,

* sedona / borla
* b-tween / 5,2
* salcano / astro 201 V

Siz ne dersiniz?

Şimdiden teşekkürler,

Kemal

Scudo
Sedona Borla yeni başlayacaklar için iyi bir bisiklet.
Forumda da çok önerilen bir bisiklet.Bende Borla alacağım...

Başlangıç için sedona borla forumda çok bahsedilen ve önerilen bir model.
Forumda markalar kısmının altında sedona başlığından inceleyebilirsiniz..

Özellikle yakın bir arkadaşım bisiklet önerisinde bulunup bana mart başında astoyu önermişti ama şimdi kendisine hatırlattığımda oda pek önerisinin arkasında değil kendisi kullanmasına rağmen. Bence önceliğiniz Borla olmalıdır diğer marka hakkında ise herhangi bilgiye sahip olmadığımdan birşey dememem daha doğru olur

Ben sedona 711 kullannıcısıyım, markadan çok memnunum. Herhangi bir olumsuzluk yaşayacağını zannetmem, önerim Borla

Anladığım kadarıyla bütçeniz esnek olabilir. Bu nedenle her ne kadar Borla minimum bisiklet olarak önerilse ve hakkını veren bir model olsa da 24-27 vites bir bisiklet bakmanızı öneririm. Sedona'nın daha üst modelleri uygun seçim olabilir.

benim tercihimde sedona borla olurdu büyük ihtimalle çok tavsiye ediliyor.

Arkadaşlar merhaba Tekrar,

Sanıyorum ben de bir Borla sahibi olacağım, gelecek hafta içi almayı düşünüyorum.
Kadro boyu konusunda tereddütte kaldım,

Benim boyum 1,65, eşim 1,70...
16 inç kadro uygun mudur ?
18 inç kadro büyük mü olur ?
teşekkürler...

Arkadaşlar Merhaba,

Geçtiğimiz C.tesi günü eşime ve kendime birer sedona Borla aldım.
Yardımlar ve tavsiyeler için teşekkürler :)

Geri