Scudo Sports

bisiklet seçimi için yardım lütfen

hamibektas

Daimi Üye
Tepki
123
iyi günler arkadaşlar salcano excel hakkında fikirleriniz nedir arkadaşımda var benim salcano nova ile onu takas etmeyi düşünüyorum sizce değer mi daha çok asfaltta turlarda kullanacağım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınız için...

Scudo
Nova çift amortisörlü, ağır yorucu bir bisiklet. Excel nova'ya göre daha çok keyif alabileceğiniz, asfalt turlarına daha uygun bir bisiklet.
Not: Şu kadar ekle bunu al diyecekler için; Sadece bu iki bisikleti değerlendirerek yapılan bu yorumda diğer bisikletler dikkate alınmamıştır. Arkadaşımızın sorusu bu iki bisikleti kapsamaktadır.

@Tolga Günsezer

Çok teşekkür ederim. Bir de bir kaç sorum daha olacak konuyu açtıktan 1 gün sonra gerçekten bu düşünceler daha da arttı kafamda;

1 - Biz daha çok asfaltta sürdüğümüz için ve de excel hafif olduğu için onu düşünmüş fakat sonra dedim ki " Niye komple bisikleti değişeyim ki, kadroyu değişsem olmaz mı? " hemde fiyat olarak biraz kar edip performanstan da arttırmak istiyorum. En iyisi alüminyum kadro bence...

2 - Eğer kadro çözüm olmazsa, aklımdaki bisiklet excel ama onun hakkında da bu aralar biraz kötü yorumlar duyuyorum " uzun yolda etki değil " veya " kadrosu demir gene de yorulursun " gibi benim bütcem maksimum 300 tl o da şuanki novayı satıp üzerine para biraz para eklerim bu fiyata alüminyum kadrolu hafif bir bisiklet yok mu?

TEŞEKKÜRLER...

Aslını sorarsanız her ikisi de sizi yoracak, sorun çıkaracaktır. İyi bir bisikletin sıfır fiyatı yaklaşık 600TL, ikinci el 400TL civarı iyi bir şeyler bulabilirsiniz.
Sıfır olarak:
(link)
(link)

@Tolga Günsezer

İki model de çok güzel duruyor. Ön amörtisör olsa, tadından yenmezmiş. :)

@Tolga Günsezer

Bu fiyat bana göre yüksek :/ ama gene de ilginiz için çok teşekkür ederim...:)

@sarıyerlibisikletçi

Cengiz (kardeşim ;) ) senin kadroyu biliyorum zaten oda hafif ama alüminyumla olan ağırlık farkını anlatmama gerek yok heralde sen iyi bilirsin :)

Geri