Geçmiş hafta sonu bir peşin biride 5 taksit olmak üzere "mağazada 5 taksite kadar yapılıyor. " 740Rafal aldık "TL2700"
<-ön vites ayarım kaçık biraz onu halletmem gerek-> bunun içinde azıcık yetenek lazım... onun dışında;
hafif.
uçuyor
yokuş yukarı adamın ömrünü bitirmiyor
düzde giderken ki hızlanması efsane ve rampa aşağı korku verici derecede etkili kaçıyor, çevirdiğiniz pedalın hakkını veriyor. " dağ bisikleti görünümlü crossmotor resmen ^^ "
süspansiyon çok etkili çalışıyor, gereksiz yaylanma yapmıyor, gerektiği yerde gerektiği kadar çalışıyor, ben gerçekten süspansiyon kapalı ve açık düzde test ettim fark yok denecek kadar azdır diyebilirim, kötü ve engebeli yolda tümsek çukur vs lap lup çat pat bana mısın demiyor

ver çoşkuyu..
lastikler evet lastikler asfalt için uygun değil diyeceğim de, beni rahatsız etmedi ama uzun yolda 30-50km de ne kadar yorar bilemiyorum fırsat bulup uzun mesafe yapmadım.
frenlere söylenecek söz yok gibi, telefon gps ekranında anlık hızı 45km gibi gördükten sonra frenleme yaptığımda çok kısa bir mesafe içerisinde durdum yani tahmin ettiğimden de kısa bir mesafe oldu arkayı kilitlememek şartıyla ön %20 + arka %70 diyeyim çok etkili
sele popo kemiklerimi kırdı resmen

, uzun süredir de bisiklet kullanmayıp oturunca beni bitirdi. Onun yüzünden silikonlu kılıf alıp taktım seleye o biraz kayma ve ter yapıyor :/ ama daha rahat oldu mu dersen? yooo diyebilirim silikonlu kılıf da biraz sert.
kadro bana biraz narin gibi geldi; dün minik bir kız tarafından ufak bir düşürülme durumu oldu, neyse ki merakı bisikletin altında kalmasına sebebiyet vermedi, çok hafif bir minicik bir orta kısımda göçme oldu yani telefon bildirim ledi kadar minik bir alanda.
kilitli pedal olayından spd uyumlu ayakkabım var, ama yolun çoğunu kilitlemeden geldim sıfır sorun çıkardı o minicik pedallarla dimdik yokuşu kilitsiz çıktım

" adam inanmış... " buradan da anlaşıldığı gibi kilitli pedallarla geliyor ama istersen siparişinin yanında düz pedal da söyle. belki ekstra masraf yapmak istemezsin.
Bu arada aleti gören
oha bisiklete bak, bu ne lan manyak bişi, olm şuna bak vs gibi cümlelerin yanında birde boynu kopana kadar çevirip bakmaya devam edenler var. Bu beni rahatsız etti dipnot olarak geçeyim.
Özet: Harika memnun kaldım. "Azıcık ayar ve profesyonel yardıma ihtiyaç var."