Scudo Sports

Bisiklet Seçimi Artık Kafamı Uyuşturdu!! :(

Hangisini Tercih ederdiniz?

• Toplam katılım
    62
  • Anket kapanışı .
@C. Tiryaki Çok güzel yazmışsınız be, teşekkür ederim. :) Evet, artık fazla kafa bulandırmaya gerek olmadığını düşünmeye başladım ben. Sakınan göze çöp batar, bu kadar araştıramdan sonra da daha da derine inmek bir uğursuzluk getirir belki. Bi bakmışım defolu çıkmış falan. (Allah korusun :D )
Bir kez daha bayilere tek tek gidip gözüme en güzel görüneni alacağım ve ardıma bakmayacağım. :D Hayırlısı artık. Tekrardan teşekkür ederim herkese

• Beğen
Tepkiler: C. Tiryaki
Scudo
@MetuRider

Tekrardan teşekkür ederim. Fiyatlar da cidden uygun ancak Merida'dan önce saydığım 3 markaya öncelik veriyorum. Yine de haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim :)

Bence focus ya da scott, grup setten dolayı. Focusun frenler concept sanırım o bakımdan elerdim. Scott da karbon sele borusu var dikkatimi çeken özellik, diğerlerini bilmiyorum. Onun dışında scott marka prestiji ve tasarım bana daha iyi geliyor. Sürüşle ilgili bikeradar reviewlerini okumanızı tavsiye edeyim, fikir verecektir.

Karbon düşünürseniz cube attain gtc var ful 105 setli, fiyatı 5600 civarı. Karbon almak için bütçeyi arttırsam bunu alırdım. Şahsen grup set upgrade olayı bana zor geliyor. Almışken en az 105 almak lazım. Sonradan yükseltmek hem pahalı hem zahmetli.

@Ozan Yiğit Tabaş Ben marka kararımı verdim dostum, kafam rahatladı :). Sana da F/P'si sana en uygun olanı almanı dilerim. Dediğim gibi bindiğinde, üzerindeyken bugün kaç KM'yi devireceğim dediğin bir bisikleti almanı tavsiye ederim.
Dün son olarak fiyat performans bisikletlerine sahip olduğunu düşündüğüm KTM (Avusturya) firmasının bayiine gittim.
Strada 2000, AL kadro Karbon maşa, 105 set, 4.000 TL - 3.800 TL. KTM Revelator 3300 ise yok satmış, CF giriş seviyesi. Sıkı pazarlık yaparsan Strada 2000'de daha yüksek bir indirim olabilir sanırım.

Scott'u neden kimse kaale almamış, şaşırdım açıkçası. Cannondale'in kadrosu kesinlikle çok iyi, herkesin övgüler dizdiği bir şey yerin dibine sokulacak değil (pfofildeki logoM da ortada :)), ancak Scott'un kadrosu da çöp değil. Üstelik donanım açısından diğer ekstraları da cabası.

Ben okuduğum yorumlar neticesinde Tiagra ile 105 arasında aman aman bir fark olacağını zannetmiyorum, ama "ha" dedim mi değişecek donanımlar da değil bunlar. Cannondale'e taktıkları jant seti adamı güldürür, başka bir şey değil yani. Dolayısıyla buradan fark ediyor işte. Aralarındaki 300-400 liralık fark, o jant setine ve 105 farkına kat be kat değer diye düşünüyorum.

Ağırlık farkını ise dikkate dahi almıyorum. Evet, önemli bir kriter ancak triatlon, bisiklet vs yarışlarına katılıyor iseniz, o zaman çok daha farklı seçeneklere yöneliyor olurdunuz zaten. Vücudunuz fit değilse 2 kg verirsiniz, çok daha büyük kâra geçersiniz. :harika:

Bütçenizi azıcık daha yukarı zorlasanız Revelator'lar tam f/p ürünü ama... :rolleyes:

Çok da fazla kafayı takmamak lazım, hepsi güzel..

Bu varyasyonlar içinde cannondale'ler hoşuma gitti benim.. özellikle kırmızı olan... kırmızı olsun üç lira fazla olsun...

Yol bisikletinde karşısına geçip seyretmek çok önemli bir aktivite..:D Komponente çok takılmayın, tipi yakışıklı olsun önce... Bi de hafif olsun tabi..... Karbon iyidir..;)

• Beğen
Tepkiler: Groims
(link)

3 bin liraya rahatlıkla alırsın.

@MetuRider

çok teşekkürler 19 mayısta 4100 tl verip corratec almıştım keşke acele etmeseymişim :) güzelmiş ..

Geri